calvaria Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 transcend 256gb ssd MSI ge60 2oe 047xtr model laptopuma yukarda linklediğim ssd yi alıp takmamın gerçekten hissedilebilir derecede fark yaratıp yaratmayacağını merak ediyorum. Bir de fiyat uygun mudur yada daha kalitelisi daha uygunu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 fark yaratır. akakce ucuzu vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 orada da daha ucuzu yok galiba baktım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 aldım gitti. inş iyi birşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 konuda bahsettiğim SSD yi aldım bu gün elime ulaştı taktım windows 7 yükledim, windows logosunu görmedim daha o kadar hızlı açılıyor ki windows logosu oluşturan toplar dönmeye başladığı an açılıyor. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Welcome to 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar