bordobere Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Hobbit te yada kayip hayallerde oynamis olanlar kimler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Hobbitin ilk döneminde oynadım kayıp hayalleri ilk defa duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bordobere Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Lestat buralarda mi Hobbit ve kayip hayallerden dun Jahrein ile onun kulaginida citlattik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Ben ikisinde de oynamıştım. Fakat hobbittin sonuna yetiştim. Kh de ise en başından kapanana kadar geçen sürede sürekli forumlarda vs oldum. Açılan ufak Kayıphayaller hanında takılmıştım uzun süre. Nickim nemesis ti güzel arkadaşlıklar vardı. Taksimde buluşmuştuk bi kaç kez. Jahrein e selam söyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ethernass'ta oynuyordum ben. ama o kadar gerizekalı insanlar vardı ki sinir harbinden başka bişeye yaramamıştı. entel olucaz diye adamlar gavat olmuştu o serverda resmen. apache vardı buradan bilmiom paticiğe üye mi hala. o da az canımı sıkmamıştı o serverda. ormanda rp yaparak geziyoduk çok güzel. ayı saldırmıştı arkla, koşamazdınız da ethernassta stamina biterdi hemen rp'ye aykırı diye koşmak. tabi uo'nun motoru ona göre ayarlanmamış sonuçta, kesmişti ayı bizi. çıkamamıştık ormandan. sonra bunu görenler adımızı ayıyla skill kasıyolara çıkartmıştı. forumlarda karalama kampanyası yapmışlardı. sonra bi gün forumlara bi girdim, apache topic açmış blackice davulla stat kasıyor diye. ne biliyim nereden çıkarmıştı acaba yıllarca davulcu diye dalga geçti benle hatta sonra. en son bir de hayvan eğitmeni karakterimle llama tamelemiştim geziyordum biri attack çekti bana yanlışlıkla llama kesti bunu. bu da olunca iyice millet nefret etti bizden. abi ne yapayım durmadı da hayvan amk. oyunun motoruna aykırı bir entellik vardı insanlarda. yaş da ufaktı açıklayamadık kendimizi. ama o forumdaki gerizekalıları hiç unutamıyorum. 2002, belki 12 sene oldu hala sinirim geçmedi o insanlara. hem şanssızlık ve hem milletin gerizekalılığı yüzünden oyundan soğuduk. sonra kapandı zaten. iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bordobere Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 batuhan said: Ben ikisinde de oynamıştım. Fakat hobbittin sonuna yetiştim. Kh de ise en başından kapanana kadar geçen sürede sürekli forumlarda vs oldum. Açılan ufak Kayıphayaller hanında takılmıştım uzun süre. Nickim nemesis ti güzel arkadaşlıklar vardı. Taksimde buluşmuştuk bi kaç kez. Jahrein e selam söyle :) batu ben cain lestatlarin tayfadan, black ice asas4eva yi hatirliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 hatırlıyorum tabi. yukarda anlattığım kitleden miydin onu hatırlamıyorum ama. sen hatırlıyo musun üstteki mevzuları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 senle ilgili bişey hatırladım şimdi. forumda kavga etmiştik bi kere. konu ne hatırlamıyorum tabi. fikirlerimin arkasında durucam diyince sen böyle araya girip yırtık dondan çıkan gibi insan zaten kendi fikirlerinin hep arkasında durmalıdır falan diye bi yazı yazmıştın. o an gelip evine gelip dövmeyi hayal etmiştim o yazıyı yazanı baka hala sinirlerim geçmedi. paticikteki arch enemy imajına sahip olmama hiç şaşırmamak lazım. fil gibi hafızam var sinirimi bozan şeyleri hiç unutmuyorum. 15 yaşındaydım ethernasstayken ben belki lan. allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Kayıphayaller neden kapandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Cain hoşgeldin tam hatırlayamadım ama muhabbetimiz varmıydı :) Valla kayıphayaller hiç bi zaman tam açılmadı zaten. Sistemi yazan bi çocuk vardı izmirli ilk etapta projeyi o üstlenmişti sonra onunla ilgili sıkıntılar çıktı. Başka birileri devraldı asla bahsedilen sistemler yapılmadı. En sonunda sadece ufak bi han yapıldı insanlar rp yapsın diye. Sonra oda kapandı. Grom , Mastema , Lucretia, lunatic lath (mıydı :) ) iyi muhabbet ettiğimiz arkadaşlardı özledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 hobbit/ethernass/mytharia'da oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bordobere Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 batuhan said: Cain hoşgeldin tam hatırlayamadım ama muhabbetimiz varmıydı :) Valla kayıphayaller hiç bi zaman tam açılmadı zaten. Sistemi yazan bi çocuk vardı izmirli ilk etapta projeyi o üstlenmişti sonra onunla ilgili sıkıntılar çıktı. Başka birileri devraldı asla bahsedilen sistemler yapılmadı. En sonunda sadece ufak bi han yapıldı insanlar rp yapsın diye. Sonra oda kapandı. Grom , Mastema , Lucretia, lunatic lath (mıydı :) ) iyi muhabbet ettiğimiz arkadaşlardı özledik. o saydigin isimlerin hepsi ile tanisilmisti. Kayip hayallerdi o han muhabbeti olan ve sadece han da takilip rp yapilan yer. Ethernass ve Hobbit dahil o saydigin isimler hep vardi. Lestat i unutmussun onu da unutma. Ayrica Jahrein de vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Brn hobbit ve ethernass ta oynadim. Era, sharky, spunky, asas, kaygerya, neter, mystery hatirladiklarim. Lestad dedigin firatmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 jahrein yaşıyor mu ya almanyadan kulaklık yollucaktı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ethernass'da ben de oynadim, hicbisey hatirlamiyorum. bi tek olunce mal mal kosuyoduk bi yerde res icin. senin kodladigin sistemi opim sharky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 bildiğim tek hobbit internet cafe olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ben 11-12 yaşında falandım galiba rp için background istiyolradı bene salak salak şeyler yazıyodum almıyolardı sonra çocuk kalbi kitabından 1 sayfayı aynen alıp kendi nickimi falan eklemiştim kabul etmişlerdi sonra ben oynamadım vay mallar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar