Trans Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 selamlar, dün gidip microsoftun sculpt mobile modeli olan bir bluetoth klavye aldım. bu klavyeyi denetim masası aygıt ekle yöntemi ile laptopuma yükleyemedim,biraz mallığıma denk geldi. ısrarla güvenlik kodunu girin uyarılarına lan nerede yazıyor güvenlik kodu diye düşünüp, kitapçığını bile okudum fakat bulamadım. meğer ekranda yazma yeri olmasa bile klavyeden o rakamları tuşlayıp enter a basmam gerekiyormuş. Neyse bu yetoluğu tahminen bir 10 kere falan yaptım. ardından diğer laptopumda denedim bu olayı ve ilk seferde kuruldu. ama diğer laptopa inatla kurulum yapmıyor arkadaş. aygıtlar ve yazıcılar kısmında da çıkmıyor klavye. aygıt ekle yöntemi ile kurmaya çalıştığım zaman 10 saniye kadar listede görünüyor sonrasında kayboluyor. ben de tamamen kaldırmak istiyorum arkadaşı. aygıt yöneticisinde aygıt yöneticisi aygıtlar ve yazıcılar burada klavyeler kısmındaki HID Klavye aygıtı olmasına rağmen düzgün çalışmıyor. İnsan arabirim aygıtlarında ise 5 adet HID zımbırtısı bulunuyor. Bunların tamamı klavye ile ilgili midir? bunları kaldırsam sıkıntı çözülür mü. halp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar