Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son patch'den sonra druid oynayan varmı?

Deadmarine

Öne çıkan mesajlar

duridin fightera karsi ayi formunda hala pek bi sansi yok yani dmg cok az veriyosun ama tanklik bi bakima yapabilirsin
suan dire bear formunda armor artisi 125% ten 360% baya ii oldu eskiden ayi olunca cat cat gidiyodu benim hp (burada ben lvl 47 duridim :) talentlar buyu agirlikli)
ama eger talent olarak feral secersen bi ihtimal fighterla kapisabilirsin benim dmgim feral 0 oldugu icin cok ii degil
Sosyal ağlarda paylaş

Melee attack'ları armor'dan etkilenir. Bu yüzden bear form'da iken warrior, rogue ve paladin'in vurduğu dmg caster'lara vurduklarına oranla daha düşük olur. Bear formda armor'ı druid'in oldukça yükseldiğinden büyük bir avantaj sağlıyabilir diye düşündüm. Aynı zamanda wolf haline de caster'lara saldırmak avantajlı. Ama yine de oynayan arkadaşların deneyimleri lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bear formda vuruşlar daha yawaş olduğundan cat formda büyücüye saldırmak daha avantajlı... zaten büyücünün melee damage i düşük olduğu için armor peq bir işe yaramıyor... ama bilindiği gibi bear formda hp de yükseliyor onunda etkisi var... cat hızlı vurduğundan büyü castleri karşı taraf için zorlaşıyor oldukça... Cat ile critical vurma sansim daha fazla... Feral Combata ağırlık verdiğimden dolayı kaynaklanıyor bu...

Not: İş yerinde olduğum için düzgün anlatamamış olabilirim...

[Bu mesaj NetMaster tarafından 23 Aralık 2004 14:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...