Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Evet yeni gelen yeniliklerden sonra druid oynanacak kıvama geldimi? Özellikle bear formda armor uçtuğu için bir warrior'ı alacak kıvama gelebildimi druid? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 aa bende merak ediorum bunu hiç cevap verebilecek yok mu?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 duridin fightera karsi ayi formunda hala pek bi sansi yok yani dmg cok az veriyosun ama tanklik bi bakima yapabilirsin suan dire bear formunda armor artisi 125% ten 360% baya ii oldu eskiden ayi olunca cat cat gidiyodu benim hp (burada ben lvl 47 duridim :) talentlar buyu agirlikli) ama eger talent olarak feral secersen bi ihtimal fighterla kapisabilirsin benim dmgim feral 0 oldugu icin cok ii degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ben oynuyorum ozellikle druid actım patchten sonra eskisinden daha iyi eskiden priest oynuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Merhaba kesinlikle farkı belli oluyor. Armor çok etkiledi... Zaten karakterimi seviyordum... Lvl 30 Druid Talent: Full Feral Combat [Bu mesaj NetMaster tarafından 23 Aralık 2004 09:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bi wariorla kafa-kafaya girebiliyor musunuz? Armor bonusları varken?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Öyle bişi varsa yuh artık neden warrior diye bi class koymuşlarki oyuna :) druid bear forma girsin yapsın warriorun işini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Eğer önceden Warriorlara büyülerini attıysan (Damage ve Armor düşüren) kolaylıkla alabiliyorsun... Çünkü Druidde Heal olayı var biliyorsunuzki... Beardan Elfe dönüşüp heal olup tekrar bear olduğunda hala karşındaysa şansı yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Melee attack'ları armor'dan etkilenir. Bu yüzden bear form'da iken warrior, rogue ve paladin'in vurduğu dmg caster'lara vurduklarına oranla daha düşük olur. Bear formda armor'ı druid'in oldukça yükseldiğinden büyük bir avantaj sağlıyabilir diye düşündüm. Aynı zamanda wolf haline de caster'lara saldırmak avantajlı. Ama yine de oynayan arkadaşların deneyimleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bear formda vuruşlar daha yawaş olduğundan cat formda büyücüye saldırmak daha avantajlı... zaten büyücünün melee damage i düşük olduğu için armor peq bir işe yaramıyor... ama bilindiği gibi bear formda hp de yükseliyor onunda etkisi var... cat hızlı vurduğundan büyü castleri karşı taraf için zorlaşıyor oldukça... Cat ile critical vurma sansim daha fazla... Feral Combata ağırlık verdiğimden dolayı kaynaklanıyor bu... Not: İş yerinde olduğum için düzgün anlatamamış olabilirim... [Bu mesaj NetMaster tarafından 23 Aralık 2004 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Netmaster sağol gayet açıklayıcı, birde birkaç kişi örnek olarak talent template ekleyebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar