Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows XP 64-bit Edition Pro

26ee140

Öne çıkan mesajlar

http://download.microsoft.com/download/7/a/f/7af62a47-5020-42ec-9eb3-0b146bfd7501/w2k3sp1_1218_usa_x64fre_pro.iso

Adresinden .iso şeklindeki dosyayı indirip daha sonra bir cd'ye yükleyebilirsiniz. Eğer 64-bit bir işlemciniz varsa kullanabilirsiniz.
ben şuanda 250mb'sini indirdim. toplamda 500mb[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Sosyal ağlarda paylaş

64 bit ile çalıştığını biliyorum sadece
onun dışında hiç bir fikrim yok
64 bit'in avantajlarını kullanıyodur herhalde.. indirip denediğimde yazabilirim ancak[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit

adresinden devam edip download yerine gelirseniz başta verdiğim url'yi veriyor download linki olarak. yükleyip denemedim ama indirmeden önce "windows xp pro 64-bit edition" diye geçiyor.[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
adonis, 23 Aralık 2004 04:19 tarihinde demiş ki:
ben şeyi merak ediyorum asil. İşletim sistemi dışındaki programlarında 64 bite göre yazılmış olması gerekiyodu sanırım. Böylemi? eğer değilse işletim sistemi 64 bit olmuş neyleyim.

evt olay burada patlıyor...
programlar değil ama driverların 64-bit olması gerekiyor fakat büyük firmalar haric pek çıkartan yok :( :(
2....
ek:
64-bit işlemciler şifreleme vb... fonksiyonlarında gözle görülür kazanç sağlıyorlar...
zaten 64-bit tam sayıya diğer işlerde çok da ihtiyaç yok...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...