arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Bol duvarlı evde sinyal sıkıntısı çektirmeyecek bir router lazım arkadaşlar. ASUS RT-N56U N600 diye bir alet varmış mesela http://www.netsiparis.com/asus-rt-n56u-n600-db3g4p-2xusb-ap-rout-_p13231020117 iyi midir? benzer fiyat aralığında tavsiye var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 tabii şimdi sinyali güçlü olsun diyip antensiz router koymak garip oldu da işte bir bilen aydınlatsın sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Selam, Ben şunlara bakmıştım: Asus RT-N66U Asus RT-AC66U Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 onlar son model abi. fiyatlar epey yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 O gosterdigin modelin 4 anteni var, yok degil. Olabilecek de en iyi N routerlardan biri. Fiyati uygunsa al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Selam, Ben artık gözün görmediği antene güvenemiyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 arcane said: Bol duvarlı evde sinyal sıkıntısı çektirmeyecek bir router lazım arkadaşlar. ASUS RT-N56U N600 diye bir alet varmış mesela http://www.netsiparis.com/asus-rt-n56u-n600-db3g4p-2xusb-ap-rout-_p13231020117 iyi midir? benzer fiyat aralığında tavsiye var mı? Benim suan kullandigim router, zamaninda almanyadan getirmistim. Oyle cok ahim sahim bi networkum yok ama gayet memnunum yani, bi sikintisini gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 10 numara alet .... daha iyisi yok zaten. şuan piyasada 1gb üstü acler var işte onlarda 500den başlıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 paramecium said: Selam, Ben artık gözün görmediği antene güvenemiyorum :P Saygılar. cep telefonu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 hala antenli dumbphone kullaniyor hakkaten. Telefonlar dahil yani ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Selam, :) Adam biliyor... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yeni konu acmayi sevmiyorum hiç burdan sorayim bari 2 yildir sikinti cikarmayan sevgili netmaster wds-300n ap-routerim bugunlerde zirt pirt wlan baglantilarda kopma yapmaya basladi ethernetle bagliyorum laptopu herhangi bir kopma olmuyor yani nette sikinti yok arayuzunu de cok kurcalamadim ama bi suru portu varmis onlari bir degistirim dedim ama sonuc gene aynı ne yapmam lazim bilen biri soylesin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 6 aylik airties air 4450 var cift antenli falan. Özelliklerine bakarsin. Ilgilenirsen görüşelim. 2 eve rahat yetiyo sinyal gucu olarak. Ortak kullandigim arkadaş tasininca oyle kaldi elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 elimdeki router la ilgili yardımda bulunmaya calisirsak sevinirim yeni bir cihaz almak istesem gelip te burada soru sormazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Ilk mesaji gordum ben. Cok pardon yaa. :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 numan ap nin calisigi kanal ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 sana direk arayuzden bi SS atim patron default olarak 11 seciliydi dun 10 denedim bugun 12ye attim gene aynı sunu yazdım yollayamadan gene kesildi mesela :/ http://i.imgur.com/0gHrm3B.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar