Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacıladığınız raketin ''Butterfly'' çıkması

UltraPsycho

Öne çıkan mesajlar

said:
Chemical, 22 Aralık 2004 19:00 tarihinde demiş ki:
ya madem turnuvaya katılıyor alsınlar koymasınlar öyle orta yerlere yani
değerini bilecen:D

yok yaw onlarda vardır bi kaç tane daha...Hatta bugün biri butterfly raketi kırdı bi arkadaş
Çocuğa alacaksın raket diyolar..Bnde ona vercem..Soracaklar kaybolan raket nerde...VAlla meçhul orası :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Razu, 22 Aralık 2004 19:20 tarihinde demiş ki:
said:
xueshen, 22 Aralık 2004 19:16 tarihinde demiş ki:
bu arada olimpiyatlarda hangi ürünleri kullandılar bileniniz varmı

???

toplar - raketler - ayakkabı bileniniz varmı resmi sponsoru DHS die duydum doğrumu gibi birçok ıvır zıvır[signature][hline]orochi
Sosyal ağlarda paylaş

her sene sponsor değişir ama masatenisinde belli markalar vardır.Top olarak nittaku'dan iyisini görmedim.Raket dediğiniz olay zaten 3 parçadan oluşur 2 lastik ve tahta.Bunlar ayrı satılır ve herbirinin özellikleri farklıdır.Butterfly da bir marka ve oldukça iyi bir markadır.Tihbar,Stiga,Friendship diye gider markalar.Yalnız 80 milyonluk butterfly lastikli raket eski bi şeydir.Büyük ihtimal Butterfly Sriver'dır lastikler.Yeni lastik ve tahta fiyatları ortalama 30 Euro civarındadır.Yani bir raket 90 Eurodur.

Ps:Bu arada sakın aldanmayın 300$lık masatenisi raketlerine.Bunlarda 90 Euroluk raketten hiçbir fark yoktur.Dünya şampiyonun bile raketi 90 Euro civarında.
Sosyal ağlarda paylaş

Sırat köprüsünden de o 80 milyonun üstüne binip geçersin artık!!![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
John_Petrucci, 22 Aralık 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
said:
UltraPsycho, 22 Aralık 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
ya okulun malı olsa vermem hayatta..Şerefsizler para toplayıp müdürün odasına halılar,klimalar,digiturkler,televizyonlar alıyolar

Yok fakir yardımıymış falan diye para topluolar asıl

sende kendi hakkına düşeni çalıp olayı dengeliyorsun değil mi ??

:tup:[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 22 Aralık 2004 20:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ultra,
"Hacılamak" kavramını kirlettiğin için seni kınıyorum. :)
Git geri ver, sen hırsızlık yapmışsın, hacılamak değil haramilik olmuş.
Hacı, göz göre göre mala konup geri vermemektir. İşin bütün zevki zaten oradadır.
Bir raket için değmez be. Git müdürün arabasını yürüt. Robin Hood kılıklı seniiii :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...