Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cemaate FBI operasyonu

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

vaperon said:

Adam hala enerji saçıyor foruma, nedir yani bu kategorize etme, sınırlama çabası? Adam hayatını yaşıyor. Bu rahatsız ediyorsa hedef değil sebep arayın. Noyan sen de düşünceli ol. Kimine fazla gelir enerji, gaz yapar.

niyetim bu zaten herkes gaza gelsinde salak salak idelojileri bırakıp bütünün farkına varıp bütünün hayrına hizmet edebilmeye başlasın kendi güçlerine ve hayallerine sahip çıkıp..
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Vidar said:

Miamia said:

Bu noyzura gerçek mi ya? Çok ilginç bir karakter bilim kurgu gibi

noyanın kendini ilginç bulduğunu da öğrenmiş olduk.

seninde saçma sapan paranoyalara kapıldığını öğrenmiş olduk .

Miamia .. bu Vidar ikimizi aynı kişi sanıyor ;D

Dedimya önyargılar ah o önyargılar diye. Kafası sadece bir kaç şeye çalıştığı için her gördüğünü dedesi yada kocası sanıyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk Level-Up Academy'i istanbulda açmak niyetindeydim 3 gün önceye kadar. Bir tane Bussiness Angel'ım var buna ön ayak olmak niyetinde olan.

İstanbulda çatı dublexi ya da triplex teraslı bir yerler bakıyordum. Fakat istanbul önce Academy'i açmadan önce bir Hindistan > Tibet > Senegal turu yapıp üç farklı yerde üç farklı bonus ile gelirsem daha güzel olabileceğini hissediyorum.

Bu esnada söyldim daha öncede ben Fetullah Gülen Kolejlerinden mezunum. İşlerin nasıl işlediğini çok iyi biliyorum. Harika bir dönemdeyiz. Herşey tıkırında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...