pontipati Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 lol harbiden ha. topice de bi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 de ayrı. ponti araya girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Vidar said: Miamia said: Bu noyzura gerçek mi ya? Çok ilginç bir karakter bilim kurgu gibi noyanın kendini ilginç bulduğunu da öğrenmiş olduk. seninde saçma sapan paranoyalara kapıldığını öğrenmiş olduk . Miamia .. bu Vidar ikimizi aynı kişi sanıyor ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Adam hala enerji saçıyor foruma, nedir yani bu kategorize etme, sınırlama çabası? Adam hayatını yaşıyor. Bu rahatsız ediyorsa hedef değil sebep arayın. Noyan sen de düşünceli ol. Kimine fazla gelir enerji, gaz yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Azalarak bit artık cetintaş. Hatta direk bit. Yada donanımhabere falan git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ? Muhtar da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 vaperon said: Adam hala enerji saçıyor foruma, nedir yani bu kategorize etme, sınırlama çabası? Adam hayatını yaşıyor. Bu rahatsız ediyorsa hedef değil sebep arayın. Noyan sen de düşünceli ol. Kimine fazla gelir enerji, gaz yapar. niyetim bu zaten herkes gaza gelsinde salak salak idelojileri bırakıp bütünün farkına varıp bütünün hayrına hizmet edebilmeye başlasın kendi güçlerine ve hayallerine sahip çıkıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Bir adan yok ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Dünya gezegeni komple Arcturuslu atalarımdan bana miras sen bana adan yok diyorsun be ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 crymeariver a söylerim alır seni aşaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Uha daha birinci sayfada konu sapıtmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Hah geldi. Şu anda aynı kıvamdasınız. Bi kapışın da izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 nooblar çıksın bi aradan da alan açılsın bir pvp^mizi atarız her türlü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Editor said: crymeariver a söylerim alır seni aşaya... adam lazımmı panpa, bi işaretine bakar kamyonlan adam yığarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Editor tek başına bir ekip. Yok eder noyanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miamia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Noyzura said: Vidar said: Miamia said: Bu noyzura gerçek mi ya? Çok ilginç bir karakter bilim kurgu gibi noyanın kendini ilginç bulduğunu da öğrenmiş olduk. seninde saçma sapan paranoyalara kapıldığını öğrenmiş olduk . Miamia .. bu Vidar ikimizi aynı kişi sanıyor ;D Dedimya önyargılar ah o önyargılar diye. Kafası sadece bir kaç şeye çalıştığı için her gördüğünü dedesi yada kocası sanıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 merak ettim kafam neye çalışıyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 kariyer planlamamı ona göre yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miamia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Kariyer planlaması yapabilecek nitelikte olduğunu düşünmüyorum. üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 saçmalamaya çalışıyor.. vasıfsız eleman takıl, fazla sorumluluk alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 cemaatten noyan bilimine geldi konu noyan birak bunlari sen sonuna kadar destekcinim ne zaman aciyoruz okullari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Noyana yol açılması için saldırıyorlar cemaate şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Dünya ne zamandan beri patiye yazmaya gününün yarısını ayıran deliler tarafından değiştiriliyor? Müminlerin değiştiriyor sen patide takılmaya devam ediyon galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 İlk Level-Up Academy'i istanbulda açmak niyetindeydim 3 gün önceye kadar. Bir tane Bussiness Angel'ım var buna ön ayak olmak niyetinde olan. İstanbulda çatı dublexi ya da triplex teraslı bir yerler bakıyordum. Fakat istanbul önce Academy'i açmadan önce bir Hindistan > Tibet > Senegal turu yapıp üç farklı yerde üç farklı bonus ile gelirsem daha güzel olabileceğini hissediyorum. Bu esnada söyldim daha öncede ben Fetullah Gülen Kolejlerinden mezunum. İşlerin nasıl işlediğini çok iyi biliyorum. Harika bir dönemdeyiz. Herşey tıkırında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar