mamamamamalik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bence green day bari bunu beğen hellhound[signature][hline]aydınlar pendikler budabeşteler hepsi feneri bi güzel yendiler ama galatasaray şmpion bu arada konu dışı semranın şarkısının konusunun sonlarında bi rsm var
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Rammstein bence[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ameeerika Ameerika (bakınız aşmış bir İngilizce...)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes...
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Crematory de iyidir ama[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ya arkadaşım ne bu doyumsuzluk..her neyse...ingilizce söyleyen grup derken türk olupta ingilizce söyleyeni mi kastettin tam anlayamadım...ama eğer öyleyse Pentagram tabikide...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 türk olarak ingilizce söyleyen demek isteseydi green day örneği vermezdi bence.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 gelisiyor gelisiyor ama biraz daha spesifik olman lazim yani uluslararasi basariya sahip olan gruplarin zaten cok buyuk bir yuzdesi ingilizce sarki sozu yazar/soyler bunu ben kitlemeyecem bu sefer, balonlu user topici olarak bu kadarina goz yumuyorum, ama volfi gorurse benim kadar sabirli olmayabilir hehe[signature][hline]These pretzels are making me thirsty!
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 opeth bi insan brutal vokal yaparken nasıl bu kadar net ingilizce konuşabilir yani
Head Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 the streets![signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
mamamamamalik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 green day' in american idiot şarkısı çok kıyak ama blink 182 de iyi mesela şarkılarından all the small things[signature][hline]aydınlar pendikler budabeşteler hepsi feneri bi güzel yendiler ama galatasaray şmpion bu arada konu dışı semranın şarkısının konusunun sonlarında bi rsm var
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 misal sofia loren - mambo italiano da süfer.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 topic gitmesin istiyorum tartışmayı uzatmayın diye benimki dahil her mesajı sildim [Bu mesaj Volfied tarafından 22 Aralık 2004 17:17 tarihinde değiştirilmiştir]
LethE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 valla çok dinllemiyorum ama bi kilometre öteden duysanız yine tanırsınız ondan "dido" diyorum :D güzel söylüyo hatun cnaım.. yaşın alakasını anlayamadım? pls send more data[signature][hline]Fire is the universal language
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Nightwish derim.[signature][hline]Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Türk gruplar arasında diyosan dimness through infinity
Öne çıkan mesajlar