Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce en iyi ingilizce söyleyen grup hangisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence green day bari bunu beğen hellhound[signature][hline]aydınlar pendikler budabeşteler hepsi feneri bi güzel yendiler ama galatasaray şmpion bu arada konu dışı semranın şarkısının konusunun sonlarında bi rsm var
Mesaj tarihi:
ya arkadaşım ne bu doyumsuzluk..her neyse...ingilizce söyleyen grup derken türk olupta ingilizce söyleyeni mi kastettin tam anlayamadım...ama eğer öyleyse Pentagram tabikide...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
gelisiyor gelisiyor

ama biraz daha spesifik olman lazim yani uluslararasi basariya sahip olan gruplarin zaten cok buyuk bir yuzdesi ingilizce sarki sozu yazar/soyler

bunu ben kitlemeyecem bu sefer, balonlu user topici olarak bu kadarina goz yumuyorum, ama volfi gorurse benim kadar sabirli olmayabilir hehe[signature][hline]These pretzels are making me thirsty!
Mesaj tarihi:
green day' in american idiot şarkısı çok kıyak ama blink 182 de iyi mesela şarkılarından all the small things[signature][hline]aydınlar pendikler budabeşteler hepsi feneri bi güzel yendiler ama galatasaray şmpion bu arada konu dışı semranın şarkısının konusunun sonlarında bi rsm var
Mesaj tarihi:
valla çok dinllemiyorum ama bi kilometre öteden duysanız yine tanırsınız ondan "dido" diyorum :D güzel söylüyo hatun cnaım..
yaşın alakasını anlayamadım? pls send more data[signature][hline]Fire is the universal language
  • Yeni Oluştur...