siee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bu konuda hicbir $ey bilmiyorum ve ilk olarak da Cosmos u kurmayi denedim fakat Out of Date msg i aldim. Nasil kurulur bu tur hatalarda ne yapilir birileri yardim edebilirmi acaba..[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Genis bilgi icin WoW'un UI Customization bolumunu okumani tavsiye ederim. Her turlu sey anlatilmis orda. Cosmos'u kurmak dedigin, zip'in sana verdigi interface'i WoW klasorunun icine koymak. Her patch'ten sonra interface ise yaramaz hale geliyo. onun icin her patch'ten sonra UI Cust. forumundan takip edersen son surumlerini de gormus olursun. Link'i bulabilirsem koyarim, senin aradigin dosya Cosmos 4150 built. Bunun interface'ini koyup oyunu baslattigin zaman, karakter secme menusunde sol altta "AddOn" tusunu goreceksin. Ilk basta hepsini Enable et. Daha sonra oyuna girdiginde, minimap'in yaninda bi renkli tus beliriyo. Ona basip Cosmos'a tiklarsan, ayarlara girmis oluyosun. Burdan cesitli ayarlamalar yapabilisin.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bilgiler icin cok te$ekkur ederim. gercekten cok faydali oldu benim acimdan. $imdi hemen ilgili linkleri ara$tirayim.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 En son patch için çıkan cosmos TIKLA KAZAN[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bu cosmos diğerine göre çok mu cpu dan yiyor ? ben faq da verilmiş olan diğerini kullanıyorum da makinem kötü olduğundan cesaret edip indirmedim bile bunu.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Offchu umarim son patch derken Kore serverindakinden bahsediyorsundur :) Hemen indirdim patchi yapayim deneyecegim te$ekkurler.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Kore hangi patch teki 1.2.1 ?[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: CraftedbyMalibu, 22 Aralık 2004 23:47 tarihinde demiş ki: bu cosmos diğerine göre çok mu cpu dan yiyor ? ben faq da verilmiş olan diğerini kullanıyorum da makinem kötü olduğundan cesaret edip indirmedim bile bunu. İstediğine göre ayarlarsın modları açıp kapayarak[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 makınayı kasar biraz cosmos o yuzden ctmod kullan cosmos kadar saglam vede cok kastırmıyor[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar