Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yuh ya

Pyramos

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar öncelikle yazdıgım yazı daki hatalarım için özür dilerim.Bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir.İlla insanız diye bizden küçükleri,güçsüzleri ezmek zorundamıyız.Ya bugün okuldan eve gelirken gördüm biri eve kedi almis balkondan assagiya atti kediyi.Ya nasıl sinirlendim bilemessiniz.Kediye bişi olmadi ama 1 kaç dakikaligina topalladı.Sonra veterinere götürmek için alim die yanına gittim korkup,kaçtı.Tabi doğruda hayvanlara böyle davranırsak bizi sevmelerini nasıl bekleyebiliriz?Ya söyleyecek söz bulamıyorum ya.Bu nasıl bir iştir.[signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!!

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ne yazıkki böyle piskopatlar var. paticik'tede böyle kişiler yok değil. tanıdığım var yani :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 97)
Sosyal ağlarda paylaş

Sokakta yaşayan hatta yakınlarının besledikleri evcil hayvanlara bile bu şekilde davranan birçok insan var bu yüzden tek yaşamama rağmen evime arkadaş filan almamaya özen gösteriyorum ben tuvaletteyken filan hayvana eziyet ederler diye.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin.
Ben ve kedimin çok özel resimleri ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Atalarımız ne güzel demiş di mi; "Dinsizin hakkından imansız gelir" diye. O arkadaşı paçalarından tutup balkonda birkaç saniye sallandırdıktan sonra eminim hayvanlara karşı olan tutumunda fark edilir bir biçimde bir düzelme olacaktır.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle o adamı alacaksııın...
neyse
[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 21 Aralık 2004 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
herkez bir hayvan istiyor fakat önemli olan burada sorumluluktur. sorumluluğunu üstlenemeyeceğimiz hayvanları almayalım.. :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 98)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...