Erchamion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Diez1'de Begrezen nickli lvl 18 babarian warrior'a oyunu biraz öğretebilecek olan var mı? Bulture kesiyorum az geliyo werewolf cok geliyo biraz öğrenmem lazim oyunu.
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ares olsaydı ben de yardım ederdim... Diez sux.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Erchamion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Xigenon 'da 17 archer ve assasin arası bi charım var Ayrıca aynı tip bi char daha var lvl 15. karar veremedim daha. Diez de ise lvl 19 warrior lvl 18 mage. Archer - Begrezen(Xig) Archer - Asteroth(Xig) Warrior - Begrezen(Diez) Mage - Ethra(Diez)
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 level 20 orc wariorum ares 1 bana oyunu oğretin[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Oyun öyle başkasının öğreteceği bişey değil. Kendinde çok kolay öğrenirsin biraz deneme yanılmayla rahat olur çabucak öğrenirsin[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Erchamion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Assasin oldum utanılacak birşeymidir?
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Sen niye utanıcan. Assassin yapanlar utansın.. (Ne demek bende bilmiom. Uykusuzum zırvalıyom he diyin geçin)[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Erchamion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Buzkirpisi öyle bişey yazmış da..
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ne yazmısım abi :) naaptım gene ben. :
Erchamion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Eğer bir rogue daggerlari alip saldirirsa kicinizla gülebilirsiniz demişşin. eğer ciddi değilsen bana bi 100k borcunvar çünkü o mesaj yüzünden spleri archera aktardım
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Of abi of.Anlamamıssın :( O sadece lvl 40 taki lvl up questte. Oradaki goblinlerin arasına en karizma assasianda dalsa yatar,o amacla soylemıstım :( Hem assasian hem archer sakın olma.Yol yakınken degıstır herhangi birine.
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 assassian, asseuropan, assamerican vs.vs.. 100k ver bakim elemana. Senin yüzünden gitmiş parası :-p[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Erchamion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 yav parada kalmadi iyimi. yapamıyoruz assasin yine :(
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Archer rullz.. Devam et boşver. Vardır bunda da bir hayır. Assassin den daha çok seviorum ben archeri . Daha bi karizma gelio.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bende archerım ama archer zordur,basta kolay gelir ama, lvl 30 assasian lvl 40 archerı cok rahat yer.Paran yoksa yapabılecegın tek sey hornx bow kullanmak olur,assasianda ise 2 tane +5 +6 sb yaparsın o bile idare eder. Lvl 60 a kadar archer pvp de yalan.
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Erchamion, 22 Aralık 2004 16:04 tarihinde demiş ki: Para lasım.. Zengin bi clana kapağı at. :D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Onlarda öyle kolay adam almıyorlar :D Yani senin yolun abysse :D[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 level 18 ile abyss e girerse, birde dördüncü kata yanlışlıkla çıkarsa bir daha sittin sene çıkamaz ordan. Level "0" a geri döner. :D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Falla ama abyss kasmak ilk 1~2 saat eğlenceli oluyor ama sonrası sıkıyor.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Abyss e level 50-60 birisi girerse hiç zevkli olmuyo. Geçen gün level 65 bi herif vardı. Durmadan supernova yapıp duruodu. En sonunda "yetti gari" dedim çıktım dördüncü kata. 1 seferde %45 exp kaybettim akıllandım.. Artık level 50 olmadan dördüncü kat sux.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Oradan benim biraz deneyim var ilk orayı Adonisde görmüşdüm ilk malezya serverinde oradada bi ark gitmişdi onun ölümünü izlemişdim ondan sonra o fareciklere dalaşmadım :D[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Farecik ? kan emici sıçan onlar resmen. Bosslara sataşırım onların yerine daha iyi. Öldürdüğünde verdiği exp. in 2 katını alıyo [biiip]ler[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 O solid bin'lere ilk bulaştığım zamanı hatırlıorum. Level bayaaa düşüktü. Gençlik zamanı yani. Abysste dolaşıom. "Üst katlarda ne var acaba" diye merak ettim. Çıktım dördüncü kata. Bi baktım bandicootlar var. "Anaaa" dedim. "Milletin bu kadar tırstığı şey bandicootmuymuş" dedim. "Heralde bunlar grup halinde saldırıolar ondan millet tırsıo. Ama çok zorda kalırsam /town yapar kaçarım" dedimdi. Meğer eşşek sürüleri üfledikleri anda ölüomuşum. Acı bi şekilde öğrenmiştim. Tek seferde 3 level düşmüştüm.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 22 Aralık 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar