winkan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Kızımız evden kaçtı sağolsun. Nasıl kaçtı hala anlamış değiliz, sokakları özlüyordu zaten iyi oldu belki de. Evde hazır kumu yuvası oyuncakları duruyor. Bakmak için bir kedi arıyorum ücretli ücretsiz farketmez (yeterki aşısı olsun yeter). 2-5 aylık bakamadığınız kedilerinize talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bir kediye sahip çıkamıyorsan alma başkasını demekki mutlu değil evde kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ya gerizekalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Sokağa çık, donmakta olan yavru bi kediyi al kurtar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Winkan evka 3'te 4 aylık falan istemediğin kadar kedi var sokakta. Bi tanesini ben aldım beyazlı tekir. Çoğu dişiydi. Bizimki de dişi.Zaten bollar. Şuan sokaklar dolu ve hava soğuk. Alcaksan bul sokaktan yavru tekir, çok aramazsın merak etme. En azından hayırlı bir iş yapmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 chrome said: ya gerizekalı ya ağzını topla. zaten sokaktan bulduğum yavruydu. evdeki herkese mantar+kulak uyuzu bulaştırdı ama yine de el üstünde büyüttük hayvancağızı. kafasının geçemeyeceği kadar balkondaki kenardan gitti işte yapacak birşey yok. hergün çöpü izliyordu zaten. hala mantar tedavisi görüyorum o yüzden aşılı ve size yük getiren kedilere talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Sana demediğini biliyorsun. Niye atıyorsun bu mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yildirimokur said: Sana demediğini biliyorsun. Niye atıyorsun bu mesajı her iki ihtimal içinde geçerli dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Dünyanın tedavi masrafını yaptırsa aşılarıyla birlikte 100tl ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 dur hemen bulayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 facebook da işeti gircem ve kaç dakikada kedi verecekler merak ediyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Dartanian said: Dünyanın tedavi masrafını yaptırsa aşılarıyla birlikte 100tl ya. kedinin kulak uyuzu geçmediği için iki defa tedavi uygulattık, mantar tedavisi ağır olduğu için kediyi daha yavru buldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 sokaktan al aşılarını yaptır abi.hazır kedi istiyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ya abi ben ne yaptığımı söyleyim. 3 tane yavru kedi aldım veterinere gittim. Daha önce kedi tecrübem olmadığı için sağlıklı olsun istedim. Sordum sağlıklılar mı baktı inceledi, sağlıklı olduklarını söyledi. Aralarından 1 tanesini seçtim. Aşılarını yaptırdım herşey dahil evimde şuanda kucağımda mutluyuz. Öyle yap yani. İlla ev kedisi bulucam diye uğraşma. Aşılı olsun istiyorum dediğin için bir önceki mesajımı yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 winkan said: chrome said: ya gerizekalı ya ağzını topla. zaten sokaktan bulduğum yavruydu. evdeki herkese mantar+kulak uyuzu bulaştırdı ama yine de el üstünde büyüttük hayvancağızı. kafasının geçemeyeceği kadar balkondaki kenardan gitti işte yapacak birşey yok. hergün çöpü izliyordu zaten. hala mantar tedavisi görüyorum o yüzden aşılı ve size yük getiren kedilere talibim. lan sana dememiş ki niye alındın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 süper güzel bir arkadaşımdan süper 2 aylık bir kedi buldum hemde sadece 2 dakikada ... https://www.facebook.com/noyzura/posts/10202760191314171?comment_id=7075975&offset=0&total_comments=1&ref=notif¬if_t=feed_comment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 http://i40.tinypic.com/27zx18j.jpg Bu da benim kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 winkan said: chrome said: ya gerizekalı ya ağzını topla. zaten sokaktan bulduğum yavruydu. evdeki herkese mantar+kulak uyuzu bulaştırdı ama yine de el üstünde büyüttük hayvancağızı. kafasının geçemeyeceği kadar balkondaki kenardan gitti işte yapacak birşey yok. hergün çöpü izliyordu zaten. hala mantar tedavisi görüyorum o yüzden aşılı ve size yük getiren kedilere talibim. sana demedim ki gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yaw mısır koycam saat geç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 SNA1L said: sokaktan al aşılarını yaptır abi.hazır kedi istiyo adam Hazır kedi ne ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 valla face yok linke bakmadım ama inş dalga geçmiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ciddiyim . kedi networküm çok iyi direk 2 dk içinde buldum. + gözleri %40 görmeyen bi sarı beyaz kedi geldi belki o da ilgin çeker.. gözleri çok iyi görmediğinden kaçamaz evden falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 aş tam aradığın kedi .. 3 aylık .. iç dış parazitler v.s. yapılmışş .. uyumlu bir kediymiş https://www.facebook.com/media/set/?set=a.767372346611549.1073741846.285291248152997&type=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Noyzura said: aş tam aradığın kedi .. 3 aylık .. iç dış parazitler v.s. yapılmışş .. uyumlu bir kediymiş https://www.facebook.com/media/set/?set=a.767372346611549.1073741846.285291248152997&type=1 tamamdır bi mail attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 tam paket hazır kedin hayırlı olsun.. doyasıya sevin birbirinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar