Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de kedi arıyorum

winkan

Öne çıkan mesajlar

Kızımız evden kaçtı sağolsun. Nasıl kaçtı hala anlamış değiliz, sokakları özlüyordu zaten iyi oldu belki de.
Evde hazır kumu yuvası oyuncakları duruyor. Bakmak için bir kedi arıyorum ücretli ücretsiz farketmez (yeterki aşısı olsun yeter).
2-5 aylık bakamadığınız kedilerinize talibim.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

ya gerizekalı ya

ağzını topla.

zaten sokaktan bulduğum yavruydu. evdeki herkese mantar+kulak uyuzu bulaştırdı ama yine de el üstünde büyüttük hayvancağızı. kafasının geçemeyeceği kadar balkondaki kenardan gitti işte yapacak birşey yok. hergün çöpü izliyordu zaten.

hala mantar tedavisi görüyorum o yüzden aşılı ve size yük getiren kedilere talibim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya abi ben ne yaptığımı söyleyim. 3 tane yavru kedi aldım veterinere gittim. Daha önce kedi tecrübem olmadığı için sağlıklı olsun istedim. Sordum sağlıklılar mı baktı inceledi, sağlıklı olduklarını söyledi. Aralarından 1 tanesini seçtim. Aşılarını yaptırdım herşey dahil evimde şuanda kucağımda mutluyuz. Öyle yap yani. İlla ev kedisi bulucam diye uğraşma.

Aşılı olsun istiyorum dediğin için bir önceki mesajımı yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

winkan said:

chrome said:

ya gerizekalı ya

ağzını topla.

zaten sokaktan bulduğum yavruydu. evdeki herkese mantar+kulak uyuzu bulaştırdı ama yine de el üstünde büyüttük hayvancağızı. kafasının geçemeyeceği kadar balkondaki kenardan gitti işte yapacak birşey yok. hergün çöpü izliyordu zaten.

hala mantar tedavisi görüyorum o yüzden aşılı ve size yük getiren kedilere talibim.

lan sana dememiş ki niye alındın
Sosyal ağlarda paylaş

winkan said:

chrome said:

ya gerizekalı ya

ağzını topla.

sana demedim ki gerizekalı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...