Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

App scripter

Sirius

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar ben uzun bir sure u.o. sharlarında player olarak devam ettim ve hala oynuyorum ancak sıkılmaya basladım. Artık daha farklı bir seyler yapmak istiyorum oda scriptyazmak. bazılarınız belki al iste biri daha cıktı diyeceksiniz ama biliyorum belki ne zorluklarla ogrendinizi ve kac sennenizi verdiniz bu yuzdne sizlerden script yardımı degil yeni baslayanlar icin nerden bilgi edinmem lazım paticik script sayfası dısında yardımda alabilecegim bir ogretici web sayfası var mı? Gercekten yardım olacaklar yazsın dalga gecerek post kasmaya calısacaklar degil!
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik Script Bölümündede Yazıyor Oradan Baya Bir bilgi Edinebilirsin.

Birde Googleden Sphere Scripting Diye Raştır Sayfalar Çıkacaktır.

Ayrıca Gerçekten Öğrenme Hevesin Varsa Paticik Script Bölümünden Script İndir Onları İncele Değişiklikler Yapmaya Çalış. Yaptığın Değişiklikler Üstünde Yeni Şeyler Üretmeye Çalış. Vs.vs[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Sirius arkadasimla ayni fikirdeyim baya bir senedir uuo oynuyorum oynamaktan bıktım.karar verdim bende script yazmaya. Script yazmak cok zevkli bir iş hemde zaman geçirmek için iyi bir sey. Ben script yazmayi paticikten öğrendim simdi halen öğrenmeye çalışıyorum harbiden zor iş a-z ye dogru yazman lasim bir harf düşük olunca iş bozuluyo istedigin seyi aratınca kesinlikle bulursun ne ararsan var bu sitede başka sitelerden yardim almana gerek yok bence..

Sana İyi Calışmalar..[signature][hline]Oynayalim.Net Admin

WwW.Oynayalim.Net Online Gaming

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sirius, 21 Aralık 2004 12:07 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar ben uzun bir sure u.o. sharlarında player olarak devam ettim ve hala oynuyorum ancak sıkılmaya basladım. Artık daha farklı bir seyler yapmak istiyorum oda scriptyazmak. bazılarınız belki al iste biri daha cıktı diyeceksiniz ama biliyorum belki ne zorluklarla ogrendinizi ve kac sennenizi verdiniz bu yuzdne sizlerden script yardımı degil yeni baslayanlar icin nerden bilgi edinmem lazım paticik script sayfası dısında yardımda alabilecegim bir ogretici web sayfası var mı? Gercekten yardım olacaklar yazsın dalga gecerek post kasmaya calısacaklar degil!
app scripter oda guzel :)[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi
[i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm
[i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez !

UOGame.Net
Exile UO Player
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 22 Aralık 2004 12:18 tarihinde demiş ki:
biz çok uzun zamandır buralardayız senin karşılaşacağın her sorunla emin olki daha önce 100 kişi karşılaşmıştır paticik bunları arama yaparak bulabilirsin ama şimdi 100 kişi sormuş 101.ci olayım dersen recm edilebilirsin.

+1[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...