Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irk ve Class Sayıları (Thx to Census Mod)

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

Benim anlamadığım "Total Characters: 192,010" yazıyor. Oyunun sadece CEsi 750 bin satmadı mı? Birden birden fazla char açanlar var. nasıl 192 bin yazıyor orayı anlamadım. Sanırım sadece Census Mod kullanan oyuncuların gösterillebildiği bir sistem.

[Bu mesaj Cooldragon tarafından 22 Aralık 2004 02:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar ne kadar güvenilir falan bilmiyorum ama açıkçası pek inandırıcı gelmiyor bana, sonuçta herkes zırt pırt karakter açıyor ne kadar gerçeği ynasıtacağı tartışılır, ben de ilginç bir istatistik koyayım warsong ile ilgili.....

http://www.wowcensus.com/realm_stats.php?realm=Warsong[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
Sosyal ağlarda paylaş

horde cok az, herkesde 1 elf ozentiligidir gidiyor :) Tarren mill die 1 undead sehrinde shaman questim var gitmem lazim, kac gundur ugrasiyorum, gidemedim. Yolda kesiyo allahsizlar surekli :) En sonunda yakin 1 yerde kestilerde orda healer varmis sehirden basladim allahtan. Ama alliance resmen kamp kurmus oralarda, guardlari araya alip tokatliyolardi dun gece.. Yine bizim barrens taraflari daha guvenli nispeten, ama orda bile cart curt raid yiyoruz.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu arkadaşlar şöyle anlatayım..
LOTR izleyen bir çocuk ya elf ya da human hayranı oluyor. Sonra gidip elf açıyor. Özellikle filmde elf ve humanlar abartılıp muhteşem varlıklar gibi gösterildiği için bua karşı büyük bir hayranlık var. Mesela cüce olan çok daha az çünkü Gimli Legolas gibi malzeme edilmiyor. Aynı şekilde dL,FR,rL gibi evrenlerde de elf ve insanların açık bir egemenliği var.
2. bir neden ise yine bir çocuk kardeşimiz ya da oyuna zaman ayırmayacak laf olsun bir arkadaşımız olayı şöyle açıklıyor: "Karakterler şirin hordelar tipsiz" "Oynarken içim açılıyor horde da içim kararıyor"
Benim horde oynama nedenlerim ise gözlemlerime dayalı. Birincisi kaliteli oyuncu çok daha fazla. 2.si zor olanı seviyorum. Yani ben pvpde adamı linç etmek gibi bir sevda gütmüyorum. 3.sü etrafımda dolanıp aynı ortamda bulunan "lortum 100gp plz" şeklinde dolaşanlar istemiyorum. B@ps th3 k3nk bende senle gelebilirmiyim plsssss. daha az yaşamak istiyorum.
Yani bu şartlar olmasa ben de bir cüce hayranıyımdır hatta rp sini dahi yapacaktım birkaç kelime cüce lisanı biliyorum. Ancak kaliteli oyun oynamak için horde olmak istedim.

ps: Alliance ile ilgili yazdıklarım bütün Alliance larla ilgili değildir bir kısım kişiden bahsediyorum.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish Manner
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

Pirvan bu anlattiğin tipler her serverda ve hem alliance de hemde horde da çikar.5-6 tip görüp alliance tarafinda böyle yorumlar yapmanız bence yanlış.Alliance sayısı daha fazla olucağı için alliance de büyük olasılıkla daha fazla çıkabilir ona bişi demiyorum.Ama dediğim gibi bu tiplerden heryerde çikiyo.Sirf alliance tarafında değil.Zaten oyunda ignore etme var....[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jo_jixu, 22 Aralık 2004 08:18 tarihinde demiş ki:
bunlar ne kadar güvenilir falan bilmiyorum ama açıkçası pek inandırıcı gelmiyor bana, sonuçta herkes zırt pırt karakter açıyor ne kadar gerçeği ynasıtacağı tartışılır, ben de ilginç bir istatistik koyayım warsong ile ilgili.....

http://www.wowcensus.com/realm_stats.php?realm=Warsong

desene yanlis karar vermisiz...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...