Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 memlekette scrol kalmamış önüne gelen mage oyunda
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Eğer inscription iseniz scroll olmasına gerek yok sanırım. Bende greater heal yoktu. Yaptım inscription ile şimdi var magekasıyorum sdfsadas Nickim KateUpton
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 team speak falan ayarlayalım oynayalım hard core kasalım sonra sabahlayalım işe geç kalalım işten bir süre sonra kovulalım çok güzel günler bizi bekliyor. of yine dupe bugı deniycem bankeri tamelemeye çalışıcam gemi ile skill kasmayı deniycem hayat zor
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 herkez nickini yazsin :) Yeezy not: beyler cuma aksamina kdr toparlasin herkez action icin skillerini ayarlasin cuma gece sabaha kdr bi nostaljik aksiyon yapalim ya!
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Zikko said: şifreni kullanıcı adını sil sıfırdan yazarak tekrar girmeyi dene 2 saattir giremiyorum. sinir krizleri. Hiç bi sebebide yok böle bişey olmasının doğru yani şifre ve kullanıcı adı . Mail'e de gelmiş. Neden Olabilir ki. Siteye giriyo bu arada.
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 fabulosoguy said: Zikko said: şifreni kullanıcı adını sil sıfırdan yazarak tekrar girmeyi dene 2 saattir giremiyorum. sinir krizleri. Hiç bi sebebide yok böle bişey olmasının doğru yani şifre ve kullanıcı adı . Mail'e de gelmiş. Neden Olabilir ki. Siteye giriyo bu arada. muhtemelen account sifre ile ilgili bi problem var ortada o ekran ondan oluyor. emin ol herseyin aktif olup dogru girdigine ayriyetten nebuladan email geldimi oyun icindeki hesabiniz aktif olmustur diye. ps: bu nebulada ne cakma nebula arkadas ya bitane game master altinda owner title ile dolmuscu espirileri yapa yapa gm topuk yaptirior bi ara kendim kotu hissetmedim deil yani hahaha
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 HotLine said: herkez nickini yazsin :) Yeezy not: beyler cuma aksamina kdr toparlasin herkez action icin skillerini ayarlasin cuma gece sabaha kdr bi nostaljik aksiyon yapalim ya! kendime altini yapip bu sayfada da herkeze okutturma amaciyla post yaziyorum hehe
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 1.HotLine - Yeezy 2.Wolas - Karsus 3.NolaxThensbane - Nolax
Catze Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Wolas said: team speak falan ayarlayalım oynayalım hard core kasalım sonra sabahlayalım işe geç kalalım işten bir süre sonra kovulalım çok güzel günler bizi bekliyor. of yine dupe bugı deniycem bankeri tamelemeye çalışıcam gemi ile skill kasmayı deniycem hayat zor mumble vereyim gelin adress : hajnal.mumble.com port : 6005 şifre : retret bu arada benim nickim de catze
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ben action için karakter açtım necro archer, necro ile spirit speak daha kapalıymış meh. öyleyse hırsızlığa, kazmaya devam.
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 asd HotLine said: fabulosoguy said: Zikko said: şifreni kullanıcı adını sil sıfırdan yazarak tekrar girmeyi dene 2 saattir giremiyorum. sinir krizleri. Hiç bi sebebide yok böle bişey olmasının doğru yani şifre ve kullanıcı adı . Mail'e de gelmiş. Neden Olabilir ki. Siteye giriyo bu arada. muhtemelen account sifre ile ilgili bi problem var ortada o ekran ondan oluyor. emin ol herseyin aktif olup dogru girdigine ayriyetten nebuladan email geldimi oyun icindeki hesabiniz aktif olmustur diye. ps: bu nebulada ne cakma nebula arkadas ya bitane game master altinda owner title ile dolmuscu espirileri yapa yapa gm topuk yaptirior bi ara kendim kotu hissetmedim deil yani hahaha Merhaba Oğuz Account Adınız : Anahtarınız : İyi Oyunlar Dileriz bu değil mi gelmesi gerek mail ? sabah 9 da geldi hala yok zz
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bendede aynı sorun var dayanamadım iş yerindeki pc ye kurdum alttan kasarım diye :D
Catze Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 55 taming var çılgın atıyorum ayık olun
salvation Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 NolaxThensbane said: nolax bucs'a gelsene keseyim seni
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 save alınınca girebiliriz belki bi test için denk gelirseniz save alındığına haber edermisiniz
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Wolas said: 1.HotLine - Yeezy 2.Wolas - Karsus 3.NolaxThensbane - Nolax Nolaxi cikaramadim ama Karsus nicki baya tanidik gelio. Nebula veya sananede Karsus diye miner veya tamer bi karakterin varmiydi?
darknet4 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Wolas said: save alınınca girebiliriz belki bi test için denk gelirseniz save alındığına haber edermisiniz giremeyenler site üzerinden yeni pin talebi yaparsa hesap aktif oluyor. bilginize.
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bu aksam bi bulusma yapalim Cove'da
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 karsus diye yoktu karsus her zaman ya warr. yada pure mage oldu yan char vardı ama tamer da mıner da
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 pencereyi küçülttüğüm zaman da makro çalıştırabilen hangi program vardı?
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 hatırlamıyorumki o küçülsede çalıştırıyormuydu :D
Catze Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ben jorman's ultima online macrotor 1.5 die bişi buldum çalışıyor gayet iyi
Öne çıkan mesajlar