tiLi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 loop said: En ucuz ev, şu bir oda olanlar, kaça ve nerde satılıyor ? 258k brit bankin kuzeyinde tinkerin yaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Certhas az önce şebo seni keserken hidedım orada Audale benim miner charın adı Kusura bakma valla mining dışında hiçbir şey yok charda haliyle ancak izliyorum hide olup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 pc başında değildim hibina kesmiş beni. yeni spot bulmak lazım adam bela oldu minoc madene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 minoc un en tepeye gelio 2 pk arada ama adlarına bakmadım. o da sebnem olabülür. lamaya binen beyaz mage robelu? an ex atana kadar gm topukluyorum valla 2 dir. 3. de kesin yatarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Biri aldı şeboyu aşağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Hamzo mudur nedir ikincisi de o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Beyler en iyi maden cove maden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Ahah şeboya hırs yapmışlar res kill atıyorlar:D Cove madende gz var mydı? Hiç hatırlamıyom valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Dworgian said: minoc un en tepeye gelio 2 pk arada ama adlarına bakmadım. o da sebnem olabülür. lamaya binen beyaz mage robelu? an ex atana kadar gm topukluyorum valla 2 dir. 3. de kesin yatarım biri sebnem de, bi tane daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 aquila nick ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 serverda gm isimleri gizli tutuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ahahah minoc süper ya pklar minocu basmıs in vas por atıp macrodaki herkesi öldürmüşler minoc ceset kaynıyor http://i.imgur.com/qREvnMH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 cicibeybe said: aquila nick ne? aqu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 hernevi Necro scrull' larınız satın alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ilk isteyene craft çar 7x warrior ve sadece stealingi kasılmamış olan thief karakterimin bulunduğu hesabı ve ikinci olarak ta alch poi arms lore olan hesapları vericem. ilk hesapta 150k falan para var galiba bi de küçük ev var minocta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 cagrus said: ilk isteyene craft çar 7x warrior ve sadece stealingi kasılmamış olan thief karakterimin bulunduğu hesabı ve ikinci olarak ta alch poi arms lore olan hesapları vericem. ilk hesapta 150k falan para var galiba bi de küçük ev var minocta. kullanmıyorsan alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 box yaparken pk olmusum hay emenike. kill sayimiza falan nasil bakiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 İndirmeye üşenmiştim dün. Keşke indirseydim de makroya bırakırdım bütün gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Gaboo said: lan bi tane runebook yapan yok mu :S 90'lık reg kristal ve 100 tane boş scrool getirirsen yapabilirim. yanlış anlaşılmasın runebook yaparken lazım olan malzemeler bunlar ona göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 beyler haritada bi adayı markladım. kendi kucuk evimi diktim. gittigimde bir ev daha vardı. wizard tower denilen tarz sanırım. bu adayı ele gecirip kendi evlerimizi kuralım, paticik adası olsun orası. o tek evi kuran olmasaydı daha iyi olurdu ama ondan da bi zarar gelmez, ya da bunyemize katarız onu da. paticik koyune cevirelim orayı once buyuk ev, sonra herkes kucuk evlerden kursun etrafa. http://cdn.img42.com/cd020c68820a9d950477f14afb2ebe5c.gif adanın sol tarafında baska birnin evi var. ben en sag taraftaki uca koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dartanian said: Beyler en iyi maden cove maden ya. runebook da cove vardı. gittim. gz olmadığını da unutmuşuz tabii. bir pk merhaba dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bu power hedesi ne zaman bitiodu. bu hafta spk sınavı var pek kasamam sanıyorum. içim gidiyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 1aymış. Ben de giricem spkya tek dersim var ileri düzey vergi ve 80 almam lazım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 12sinde başladı sanki 2 haftası falan kaldı bu skil kasma işinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dartanian said: 1aymış. Ben de giricem spkya tek dersim var ileri düzey vergi ve 80 almam lazım. :( başarılar abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar