Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 toggie said: binek yok orada benim bildigim. black dye, furniture dye gibi seyler var. zaten ticket kasmak icin de yine scroll falan yapman lazım, neyle alıcan baska? scrolu almyıor çöp kutusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Silphatos said: JestersTear said: Silphatos said: tl diom abi sdf Hangi enayi o ya? nicki neydi alan elemanın? ne bilim hiçbir şey hatırlamıyorum, hatta tipini bile hatırlamıyorum alanın. 2004-5 falandı en golden çağı işte o dönem nebulanın sen locuscumuydun? oyun nickin neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 hazır server çökmüşken guild planlarımızı yapalım. herkes unuttuğu için sürekli dayak yiycez pvpde aksiyonda guild ismi ne olur kale nereye koruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 market olayını söylemeyin toggieye tadı kaçmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 cagrus said: ya bu renkli loglar nerede çıkıyor wastelands demiş ama öyle bir yer yok ki uo da. said: Usta oduncuların Wastelands yaban arazilerdeki ağaçları keserek elde edebileceği özel nitelikli odunlarla yapılan yaylar her zaman sıradan yaylara göre daha kuvvetli olmuştur. Deluciaya gidiyorsun .Ön kapıdan çıkıyorsun bir 3 4 dkika dümdüz koşunca easteland cikiyor karşına 2 konu öncede yazdım .Şu başlığı biraz inceleyin olm durmadan staff gibi page atmayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Delucia'ya nerden geciyoduk bu arada? Sehrin birinde bi gecit vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 of tam bir noob ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 JestersTear said: Silphatos said: JestersTear said: Silphatos said: tl diom abi sdf Hangi enayi o ya? nicki neydi alan elemanın? ne bilim hiçbir şey hatırlamıyorum, hatta tipini bile hatırlamıyorum alanın. 2004-5 falandı en golden çağı işte o dönem nebulanın sen locuscumuydun? oyun nickin neydi? north sonra locus, bi kaç tane ssbuldum. 440 saatte master mage hala asdgh nefret ederdim skill kasmaktan falan, 100 olan skill bile yokmuş lel ama pk lord bu sslerdeki makinada p166, 2mb s3 ekran kartı falan uo bile kasmaya başlıyodu birkaç saat sonra öyle bi antika yani. 2003'e kadar bu makineyi kullandıydım galiba. ne çekmişiz ya http://www.angelfire.com/oz/silphatos/Silphatos_Artist2.jpg evi iyi yapmışım helal http://www.angelfire.com/oz/silphatos/3_Oda_Ev.jpg jailden nasıl kaçabilmişim bilmiyorum artık http://www.angelfire.com/oz/silphatos/kackin2.gif burda bi saçmalık olmuş evin dvalara http://www.angelfire.com/oz/silphatos/duvar_sorunsali_2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 lordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 söyle köylü, para mı istiyon? 40 küsür tamingle forest ve desert ostard tamelenebiliyordu, tabii ki bende tam o kadar taming vardı ve sadece o ostardlarla milyorlar yapmıştım, bu ss'ler biraz öncesi ama soyadı falan yok. burdaki karakter ali ağaoğlu oluyo 1-2 yıl sonra 40 küsür tamingden başka ekonomi skilli olmadan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 paraları toplayıp bi guild kuralım artık ya kaç para bi guild? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Delucia'ya trinsic'den gidilir toggie bunu gerçek uocular bilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 oynuyan var mı çok, ben de mi gelsem sdf şıfer di mi hala nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 unuttum valla 10 yıldır uo oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bu yaştan sonra skill mi kasıcaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 nebulada edit var boşver oynamayın http://www.angelfire.com/oz/silphatos/Simofle_Hulk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 şu ss ler hiç çıkmıyor ben de angelfire yazıo ufak hep tıklayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 sağ tıkla copy link adress de, yeni bir taba yapıştır açılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Silphatos said: oynuyan var mı çok, ben de mi gelsem sdf şıfer di mi hala nebula şıfer abi. kaldığımız yerden devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Silphatos said: nebulada edit var boşver oynamayın http://www.angelfire.com/oz/silphatos/Simofle_Hulk.jpg bu ssleri hep bende saklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 eski ssleri paylaşında içimiz açılsın:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 burası patladı baska server soyleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 keske IPY3 simdi suan acılsa hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 gelmedi mi server :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 site geldi connector de bağlanıyor. gelir birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar