loop Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Necro falan açtırmıyor age of shadows unuz yok diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 aha patladı server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ahahah daha ne patlar o server ne editler döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 AHAHA abi donerse donsun ne yapalim sanki butun hayatimizi bu servere adiyacaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 eva gm oldu int halen 60 bune lan biraz para gerek şimdi ins ile beraber magery kasmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Hardcore şekilde kasmadıkça NEBULA'nın bir anlamı yoktur. ya hep ya hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 jhelom'da box alanında stat kasmak için çalgılar var her tıklayışta geliyor, .stat yazarak da statlarını ayarlayabilirsin. Wolas said: eva gm oldu int halen 60 bune lan biraz para gerek şimdi ins ile beraber magery kasmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 pure mageler iyi mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 çalgı çalarak int mi gleiyor anlamadım ? ha aynen öleymiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 p.mage'ler yerine göre iyi yerine göre tek yiyo sana kalmış fiyat/performans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 dungen yaparım dıye pure mage kasıyorum ben lockpıck de olacak bu bıtsın yanında warlock kasıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 7x dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 benim madende easydeki charı kim kesti lan , ayıp yapmayın şöyle şeyler ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bi full spellbook yapsanıza parası neyse verelim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Gaboo said: benim madende easydeki charı kim kesti lan , ayıp yapmayın şöyle şeyler ..... easy yi yolla yoksa kastırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Zikko said: jhelom'da box alanında stat kasmak için çalgılar var her tıklayışta geliyor, .stat yazarak da statlarını ayarlayabilirsin. Wolas said: eva gm oldu int halen 60 bune lan biraz para gerek şimdi ins ile beraber magery kasmak için Bırakda adam eski üsül kassın kanser olsun ne demeye hemen atlıyosun herşeye dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 tiLi said: 7x dimi aynen. Nolax, ben gece cozmeye caliscam sana spellbook arkadasim var gm scribe ondan cozersek cozeriz ama 2-3 saate anca gircem oyuna uehueahjef thursday night fever yasioz aslinda gitcegm programdan erkn kurtulursam eve kacabilirm 2 saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Lithran said: Zikko said: jhelom'da box alanında stat kasmak için çalgılar var her tıklayışta geliyor, .stat yazarak da statlarını ayarlayabilirsin. Wolas said: eva gm oldu int halen 60 bune lan biraz para gerek şimdi ins ile beraber magery kasmak için Bırakda adam eski üsül kassın kanser olsun ne demeye hemen atlıyosun herşeye dfgdfg sd;lkfdslfjsd herif harbi kasmis ya yalnizca cok ii ahahahha abi jhelomdaki enstrumentlere tikliyorsunuz direk stat geliyor tek tek 90 str icin 90 kere tikliosunuz kisacasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 macro yapabilirsin, last object -> wait for target -> last target basılı tut tuşa 5 dk. da temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 HotLine said: tiLi said: 7x dimi aynen. Nolax, ben gece cozmeye caliscam sana spellbook arkadasim var gm scribe ondan cozersek cozeriz ama 2-3 saate anca gircem oyuna uehueahjef thursday night fever yasioz aslinda gitcegm programdan erkn kurtulursam eve kacabilirm 2 saate ben de istiyorum :/ param yok gerçi sdfsdf, çulsuz bir tamer ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Full spellbook bulabiliyormuyuz ? Bi de samuray , necro falan açılabiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Catze ilk zost'unu alıcam ona göre B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 jheloma gıtmeye kasamam brıtteyım ben alttan makro ustten ıs yapıyom bırı gate acsın :D muzık aletı ıle 70 yuaptım artmıyor auahda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Zikko said: Catze ilk zost'unu alıcam ona göre B) al ya zostrich sevmiom ben ztn orn muydu neydi onu seviyorum forest ostard dı sanırım adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 sizin yüzünüzden insanlara özelden cevap veriyorum artık !1 bırakın rahat rahat yardım edeyim, herkes görsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar