Sensible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Ben dedim zaten öyle. Hocam benimle ne alakası var dedim,bizim işimiz bu mu falan dedim ama adam zorluyo tepeme dikiliyo. Herkes itiraz etti zaten. Ama biyerden sonra zorlaya zorlaya yaptırıyo yani... Not değiştirmeme konusuna gelince,sen bana hanzo dedin;bende hanzo olmadığımı belirtmek için onu anlattım. Eğer "hanzo" bir kişilik olsam onu da yapardım çünkü...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 sana hanzo demedim, bu yaptığın hanzoca bir davranış dedim. yani sana hakaret etmek gibi bir amaçla değil de, dönüp "neyi yanlış yaptım" de diye söyledim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Çok ii yapmıssın :) Bu arada harbi tarihçi çakarsa napıcan :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar