Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Yapacağımız bir proje ile alakalı olarak temel muhasebeye hakim olmam gerekiyor. Youtube'dan trt okul'un derslerini izliyorum da pek bir işe yaramıyorlar gibi. Hala neden kasaya para girince borç yazılıyor mantığım almıyor. Neyse, internette bildiğiniz basit düzeyde güzelce anlatan bir kaynak var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi o iş öyle pek kolay değil gidin hizmet satın alın en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yok yok o tarz değil ya bizim şirketin muhasebesi ile alakalı bir iş yapmayacağım, başka bir şirketin muhasebesi ile de alakalı değil. Sadece yapacağımızı proje için temel kavramlar (bilanço falan) nedir ne değildir bilmem gerekiyor. Ama dediğim gibi ben hala "ulan kasaya para girmiş nesi borç bunun" phaeseinde takılı kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Aket-Atum said: Hala neden kasaya para girince borç yazılıyor mantığım almıyor. senin yolun baya uzun gibi hehe ben sana para versem bana borcun olur değil mi? kasaya para verince de kasanın sana borcu oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar