SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bilim düyanın sonuna kadar altına sıçan bi bebek olacak. Büyüyüp tamam kanka yeter bu kadar diyeceğini mi sanıyosun? Gökyüzünün bile çük kadar bi kısmını keşfetmişiz daha, periyodik cetveldekilerin dışında kim bilir daha ne elementler var. Malzeme bilimi desen her gün yeni bi malzeme geliştirilmesine rağmen hala tam anlamıyla her istediğimizi karşılayan malzemeler bulamıyoruz. Atom dediğini çözmek için yüzyıllardır kafa patlatılıyor vs. Sen kalkmışsın öğretmen emeklisi gibi "bilim var ama amerikanın oyunu hep" kafasında takılıyosun. Bilim senin kurduğun yalan hayallerdeki gibi paralel evrene kapı açmalar, yok rüyada uçmalar falan bunları vermez sana. Diyorum ya önce fizik 101 alıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 nası yani istediğimizi yazdırabiliyo muyuz din bölümüne sdfsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Dediklerimi anlayamıyorsan benim adıma gerizekalıca cümleler kurma Seagle. dediklerim yeterince net . Kafandan cümle yazıp sonra suçlaman kendi şuursuzluğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bence neyin gerizekalıca olduğunu insanlar anlayabiliyor, tepkilere bakarsak. Gerçi sen şimdi "sıradan insanlar hep aynı tepkiyi verir ben mükemmelim xD" ayağına geçeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 çoğunluğun tepkilerine baktığımda dünyada obezler , şuursuzlar sürüsü görüyorum. Çoğunluk olarak saçmalamanız zeka miktarınıza bir bonusu yok ne yazık ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 hala>milli eğitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Hey yavrum sisteme göğüs germiş yalnız kurt. http://img.blogcu.com/uploads/asenaybike_bozkurt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Görmezden geldiğiniz şey aslında çok bariz. Mevcut bilim insanların hizmetinde olsaydı şuan marketlerde besin diye satılan gıdaların %90'ı insan sağlığına olan zararından dolayı satılması yasaklanırdı... öyle yakın zamanda doktorlar sigara reklamlarında oynayıp arada bir ateşlemek iyi diye reklamlar dönmezdi.. florür gibi bir madde asla diş macunlarınızda olmazdı.. Bahsettiğim bilim yobazlığı bu. Bana cahil demek ve sürü psikolojisinde saçmalamak kolayınıza gelebilir ama ayık olun azıcık ne demek istediğimi anlayabilirsiniz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ilgi mevsimimi gelmiş ? hayırdır niye 8 sayfa burası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 paticik çok sıkıldığından üşüsüyorlar her zamanki gibi birbirinden ilginç konularıma.. Kimileri hoş kimileri boş konuşuyor =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bunlarla bilimin alakası yok. Sanki tüm bilim dünyası rafine gıda yiyelim diye kampanya yapıyor. Akıllıysan iyi gıdanı seçer onu yersin. Seçim yapmak isteyene yol gösterecek bi kamyon dolusu bilimsel kaynak var. Halktan talep varsa ve deletler de halk sağlığını düşünmüyorsa, suç bilimin değil. İnsanlar aile hekimine gidip 1 torba ilaç yazdırıyorsa bunun suçlusu tıp bilimi değil. Çocuk oyuncaklarında kanserojen madde kullanımına izin veriliyorsa suçlusu malzeme bilimi değil. Depremde binalar çöküyor ve insanlar ölüyorsa bunun suçlusu ilgili mühendislik bilimleri değil. Bilimi gücü elinde bulunduran otoritenin günah keçisi yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 din hanesine Fenerbahçe yazdırabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 2-2 yazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 medeni halina mal yazdiricaksan kabul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Fenevbahçe yazdırabiliyormuşsun sadece. Nüfus memuru R'leri söyleyemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Seagle sen katıksız bir saftiriksin hemde göz göre göre .. sana ne desem gerçekten hiç bir anlamı olmadığını anladım son kurduğun semi-wot'dan sonra =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 odin yazdıracam ben malum ice troll sözünü tuttu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ailesi,çoluğu çocuğu olanlara tavsiye etmem. bu memleket ne yazık ki hala hırsızın ve arsızın elinde. ve bu adamlar Cumhuriyet'in intikamını alıyorlar.hem de aile boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Ya varsa fikrin yaz işte. Cevab veremedi olayı varsa da böyle SAFTİRİK =)=) fln yapmana gerek yok. Adam rüyamda halepte 80 arşın uçuyorum, bedenimi uzaylılar inceliyor, paralel evrene kaçıyorum fln diyo, sonra geliyo rafine gıdalar çok rererö diyo. Lan mistik gücüm var diye gezen adam toz şekerden korkar mı ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yav boş ver mistik gücü. ne oldu Polonya? yazsana özelden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Noyzura said: Görmezden geldiğiniz şey aslında çok bariz. Mevcut bilim insanların hizmetinde olsaydı şuan marketlerde besin diye satılan gıdaların %90'ı insan sağlığına olan zararından dolayı satılması yasaklanırdı... öyle yakın zamanda doktorlar sigara reklamlarında oynayıp arada bir ateşlemek iyi diye reklamlar dönmezdi.. florür gibi bir madde asla diş macunlarınızda olmazdı.. Bahsettiğim bilim yobazlığı bu. Bana cahil demek ve sürü psikolojisinde saçmalamak kolayınıza gelebilir ama ayık olun azıcık ne demek istediğimi anlayabilirsiniz belki. senin bilim dediğin şey marketing hacı. bilimin bu anlattıklarının hiçbiriyle alakası yok. sahip olduğunu düşündüğüm farkındalık veya bilinç mi nedir artık ne diyosan onunda bilimle alakası yok yaptığın tespitinde bilimle alakası yok. sosyolojik gözlem yapıyosun o yüzden bilim bilim dediğinde cahil diye cevap alıyosun. bilim diye düşündüğün şey kolgeyt reklamında dişlerinizi fırçalayın iyidir diyen adamın yaptığı şey değil. modern hayatın yaşam dinamiklerin şu anda tamamen bilim üzerine kurulu. sen istediğine inan elektriğini sana cinler uzaylılar vermiyor sen istediğine inan hastalandığında aldığın ilaçlar onu geçtim şu anda içtiğin sprilunasına kadar bilimin ürünü. bu yüzden cahil cahil konuşma deniyor. birçok bilimle alakalı yazdığın şey flash tv'de halka sorduk ne dediler tipi röportaj quotu gibi. ben utanıyorum içim gıcıklanıyor yazdıklarını okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bence mistik alemde tenhada kıstırmış bağzı yaratıklar noyanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 dinden cikmak 100 dolar abi, dujla 50. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 fikirlerimi yazıyorum ama koşullanmalarından dolayı düşünme yetilerind ciddi kısıtlamalar var. bi kaç yüzyıl öncede dünya yuvarlak diyenlerle testis geçiyorlardı , şimdi paralel evrenlerde hareket ettiğimi söylemem tuhaf karşılanmasını anlayışla karşılıyorum. Bekle bilimin ıspatlasın sonra "hah tamam şimdi oldu" dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bilim adamları şöyle diyor böyle diyor falan yazıyosun. bilim adamlarının ne dediğini öğrenmek istiyosan al gir mesela www.sciencedaily.com dinleyeceğin yer atv kanald değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar