Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Yıl sonuna doğru isveçe ve akabinde ingiltereye çıkacaktık ama planlarda erteleme olunca burada bulamadığımız birkaç şeyi sipariş etmemiz gerekiyor. Amerikadaniste.com'un ingiltere versiyonu olarak sadece bunu bulabildim ama hakkında detaylı bilgi alabileceğim güvenilir olup olmadığını öğrenebileceğim bir kaynak göremedim. Bu siteden daha önce alışveriş yapan var mı acaba ? Yoksa alternatif önerebilir misiniz ? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 türkiyedenal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ingiltereden neden alıyorsun ki, ucuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Türkiye'de bulamadığımız ürünler ve markalar var o yüzden bazı şeyleri oradan almak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Shean said: türkiyedenal.com :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Nessaftw said: Türkiye'de bulamadığımız ürünler ve markalar var o yüzden bazı şeyleri oradan almak gerekiyor. ne mesela belki ben yollarım sana buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 vadaa said: Nessaftw said: Türkiye'de bulamadığımız ürünler ve markalar var o yüzden bazı şeyleri oradan almak gerekiyor. ne mesela belki ben yollarım sana buradan Makyaj malzemesi çoğu revlon ürünleri. http://www.superdrug.com/ gibi sitelerden alınması mümkün olan kozmetik ürünleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 drug diyo sitenin sonunda beyaz ticaretine giriyor adam trololololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar