barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 arkadaslar cok soruldu ama gene... ben tekrar gelmeyi dusunuyorum oyuna. bunun icin ya 256 rd ram ya da ekran karti alacam. ama hangisi . lag olsun istemiyorum. bana sanki ram gibi geliyo ama size de soriyim dedim. ahan da bendeki mevcutlar; 64mb gforce 2 mx 400 , 256 rd ram. goruntu filan onemli deil bu arada ama lag olmasin yeter.(ramler 800 hz).[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master(dim) ayrildim:(((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Kesinlikle RAM.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 oyun bagırıyor raaaam diye ekran kartını boşver git ram al.[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 rem rem 2048 yap hatta mumkunse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 256 yetmez RD ram desteği kalktığı için pek bulamazsında zaten. ama zaten varsa ve yükselteceksen ram derim aksi taktirde 512ddr en az onun yanına istediğin bi ekran kartı bencö[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Uthmatar, 22 Aralık 2004 20:03 tarihinde demiş ki: rem rem 2048 yap hatta mumkunse :) sen 2048 rd ram ne kadar biliyon mu:) batiracan mi beni be.:) ok madem yogun istek uzerine ram aliyim.[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master(dim) ayrildim:(((((((((( [Bu mesaj barbu tarafından 22 Aralık 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 haberim war walla ama rem fiyatlarida dushtu gecen seneye gore cok daha uygun shuan bence alicaksan simdi al :) batmazsin bir cok yer taksit yapiyor bi kach aya bolup alirsin ishte fenami cok ta guzel oyun olur ozellikleri kisip oynamak pek zevkli olmuyor...(zaten ben ozellikleri kisamiyorum takila takila gidiyorum id olunca detaylari gormek gerekiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar