PROgrammer04 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 merhaba arkadaşlar.sphere server hakkınd birşey öğrenmek istiyorum.Duyduğuma göre sphere server ücretliymiş ve de 13 günden sonra server ı kullanmak için para yatırmammız lazımmış.bu gerçekten doğru mu? yani sphere server ücretli mi? bu arada sphere server version 0.55i kullanıyorum.Şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 oyle birsey gercek deyilidir. oyle birsey olsaydi kimse sunucu acmazdi (evden acan sahislar)[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 oyle birsey gercek deyilidir. oyle birsey olsaydi kimse sunucu acmazdi (evden acan sahislar)[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Yok Ole Bişi[signature][hline]Oynayalim.Net Admin WwW.Oynayalim.Net Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Yok öyle birsey inanma.. Oyunda 2 Player Konusurken: -baboli şıphere sörvır paralı olmus -hade bea tüh bende sörvır accaktım şimdi ne olcak[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: saksuka, 22 Aralık 2004 17:26 tarihinde demiş ki: oyle birsey gercek deyilidir. oyle birsey olsaydi kimse sunucu acmazdi (evden acan sahislar) O "kurtlukta duşeni yemek kanundur olcak" :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Britain Inn'deki son dedikodular bunlar demek :) Dedikodulara inanmayın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 lol[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar