Razu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Adamın yazıları çok güzel oluyor penguenden takip ediyorsanız ve penguen alıp o bölümü okumuyorsanızda bir kaç hafta şöle bakın yazıların güzel olduğunu göreceksiniz.. Ayrıca internet sitesi de var ordan da okuyabilirsiniz yazılarını(www.altayoktem.com) Birde kitabı var "içimde bir boşluk var" diye onu daha okuyamadım ama onunda güzel olacağına eminim..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Çok beğeniyorum ben de yazılarını[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 kitabını arıyorum ben de.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 anlamsız lüzumsuz resimlerle penguendeki bölümünü donatan zat-ı muhterem midir bu?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 21 Aralık 2004 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 evet de resimlere bakıp da hiç okuma zahmetine girmemişsin sanırım...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bende inanilmaz severim yazilarini, penguen aldim alali ilk onun sayfasini acar yazisini okurum. Eskiden ilk onu, sonra mehmet emin zorluyu, akabindede ersin i okurdum. Cok degisik bir kurguda hic lafini sakinmadan yaziyor ve, gercekten samimi yazilar bana gore. Arada sirada sacmaladigi olmuyor degil ama tabi buda goreceli bisey sanirim. Soz konusu resimlerde bence oldukca ilginc ve degisik oluyor. Sonuc olarak severek izliyoruz... Disari ciktigimda unutmasam kitabini alip okiycam ama, hep bisey cikiyor unutuyorum. Ne zamandir aklimdaydi. Tekrar hatirladigim iyi oldu.[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 son yazısında yaptığı oran yazdığı yazının 200-300 kişi tarafından okunduğunu sölemişti bunların bir kaçının patiden olması sevindirici[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ee patinin Türkiye'nin en kültürlü forumu olduğunu unutmayalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 hayraniyim tum yazilarini okuyorum ilk kitabini aldim dierlerini de alicam yakinda adami sevmemin nedeni onun hayat felsefesiyle benimki uyusuyo cogu yerde, ve o acimasiz durustlugunu seviyorum[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Chewing gum is really gross, Chewing gum I hate the most! - Willy Wonka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Razu, 21 Aralık 2004 22:39 tarihinde demiş ki: evet de resimlere bakıp da hiç okuma zahmetine girmemişsin sanırım... vakti zamanında girmiştim fakat kendisi hakkındaki düşüncelerim olumlu değil. bir insanın ilgi çeksin diye abuk subuk resimler koyması ve boş felsefe yapması bana itici geliyor. eklemeden edemedim, bence altay öktem okumak kültür seviyesinin göstergesi değildir[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Mum_Chamber, 21 Aralık 2004 23:19 tarihinde demiş ki: said: Razu, 21 Aralık 2004 22:39 tarihinde demiş ki: evet de resimlere bakıp da hiç okuma zahmetine girmemişsin sanırım... vakti zamanında girmiştim fakat kendisi hakkındaki düşüncelerim olumlu değil. bir insanın ilgi çeksin diye abuk subuk resimler koyması ve boş felsefe yapması bana itici geliyor. eklemeden edemedim, bence altay öktem okumak kültür seviyesinin göstergesi değildir kültür değilde elit desek?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 kimdir bilmem ama benim cok yakın bir arkadasımın akrabası olması yüksek ihtimal. bu soyad kolay kolay bulunmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 soyadı öktem olan bir arkadaşım var benim de. yani o kadar da zor bulunmuyormuş :) edik: enter'a basıcağıma alt+s'ye basmışım. oy oy.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 22 Aralık 2004 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar