Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altay Öktem

Razu

Öne çıkan mesajlar

Adamın yazıları çok güzel oluyor penguenden takip ediyorsanız ve penguen alıp o bölümü okumuyorsanızda bir kaç hafta şöle bakın yazıların güzel olduğunu göreceksiniz..

Ayrıca internet sitesi de var ordan da okuyabilirsiniz yazılarını(www.altayoktem.com)

Birde kitabı var "içimde bir boşluk var" diye onu daha okuyamadım ama onunda güzel olacağına eminim..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Sosyal ağlarda paylaş

Çok beğeniyorum ben de yazılarını[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende inanilmaz severim yazilarini, penguen aldim alali ilk onun sayfasini acar yazisini okurum. Eskiden ilk onu, sonra mehmet emin zorluyu, akabindede ersin i okurdum.

Cok degisik bir kurguda hic lafini sakinmadan yaziyor ve, gercekten samimi yazilar bana gore. Arada sirada sacmaladigi olmuyor degil ama tabi buda goreceli bisey sanirim.

Soz konusu resimlerde bence oldukca ilginc ve degisik oluyor.

Sonuc olarak severek izliyoruz...
Disari ciktigimda unutmasam kitabini alip okiycam ama, hep bisey cikiyor unutuyorum. Ne zamandir aklimdaydi. Tekrar hatirladigim iyi oldu.[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Sosyal ağlarda paylaş

hayraniyim
tum yazilarini okuyorum
ilk kitabini aldim dierlerini de alicam yakinda

adami sevmemin nedeni onun hayat felsefesiyle benimki uyusuyo cogu yerde, ve o acimasiz durustlugunu seviyorum[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums

Chewing gum is really gross,
Chewing gum I hate the most! - Willy Wonka
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Razu, 21 Aralık 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
evet de resimlere bakıp da hiç okuma zahmetine girmemişsin sanırım...
vakti zamanında girmiştim fakat kendisi hakkındaki düşüncelerim olumlu değil.

bir insanın ilgi çeksin diye abuk subuk resimler koyması ve boş felsefe yapması bana itici geliyor.

eklemeden edemedim, bence altay öktem okumak kültür seviyesinin göstergesi değildir[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 21 Aralık 2004 23:19 tarihinde demiş ki:
said:
Razu, 21 Aralık 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
evet de resimlere bakıp da hiç okuma zahmetine girmemişsin sanırım...
vakti zamanında girmiştim fakat kendisi hakkındaki düşüncelerim olumlu değil.

bir insanın ilgi çeksin diye abuk subuk resimler koyması ve boş felsefe yapması bana itici geliyor.

eklemeden edemedim, bence altay öktem okumak kültür seviyesinin göstergesi değildir

kültür değilde elit desek?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...