Empo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Senelerdır ılk defa bole bı olayla karsılasıorum Annatayım Mouse durup dururken sag sola atıo kendını kontrolden cıkıo Mouseun kablosunu cıkarıp takıp sonra bı daha cıkarıp bı daha taktıgımda (2 sefer yapmam gerekıo bu ıslemı nedense) mouse normal halıne donuo kullanılabılır hale gelıo Ortalama 20 dakka sonra gene sapıtıo gene aynı ıslemı yapıorum duzelıo ama bu benım sinirimi bozuo. Önce dedım kı bu Trojan worm fln yuzunden oluo Format attım wındows ılk kuruldugu anda gene sapıttı mouse yanı kesınlıke trojan degıl. Trajikomik bi olay hıc bole bısı basına gelen oldu mu? neden olur bılen war mı? cozumu nedır ? Mouse A4Tech , Isletım sıstemı Wın98.. Yardım beklıorum[signature][hline]E.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mouse un kaç yıllık? Bana mouse dan kaynaklanan bi sorun gibi geldi. Toplu mouse sanırım, o topun döndürdüğü milleri bi kontrol et onlarda sorun olabilir ama büyük ihtimalle yeni mouse alman gerekecek. Başka bi bilgisayarda dene ne olur ne olmaz.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 mouse un optik se, kablosunu takıp çıkardığından çıakrt kapa bilgisayarı tak mouse u aç ve çıkarma sorunu yaşamazsın sanırım bir daha ha toplu mouse sa bilemem, cin girmiştir, mazallah eski mouse onlar :P[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Chewing gum is really gross, Chewing gum I hate the most! - Willy Wonka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 optik var huzur var :P[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Kamerası bozulmuş optiğin, en iyisi sen driverını yükle o mouseun [signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us [Bu mesaj Jezz tarafından 21 Aralık 2004 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 altına renkli mouse ped koyma dicem ama çıkartıp takınca oluyormuş..Sen yinede iyi bir trojan temizliği yap..[signature][hline]Kömürlü Kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ışığı yansıtmayan mat ped kullan. optikse tabi :P Freyada sölemiş zaten[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 büyük olasılıkla toplu mouse arkadaşınki ve bozulmuş kurtaramassın abi at onu git 7-8$ güsel bi optik al[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Jezz, 21 Aralık 2004 13:12 tarihinde demiş ki: Kamerası bozulmuş optiğin, en iyisi sen driverını yükle o mouseun yeni driverler bozulmuş optik alıcıyı tamir edebiliyo demek ki, bunu anlıyorum ben burdan[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerome Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 sen en iisi o fare yi at a4tech ler bozulmaya baslayınca oyle sapıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 cep telefonu çalınca himayeden çıkıyor optik. anti parantez.[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bilgisayar girişi bozulmuştur iki defa geldi başıma at artık onu :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. Ne mutlu Türk'üm diyene !! M. Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar