Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse cilgin gibi kendını sagdan sola vuruo??????????

Empo

Öne çıkan mesajlar

Senelerdır ılk defa bole bı olayla karsılasıorum
Annatayım
Mouse durup dururken sag sola atıo kendını kontrolden cıkıo
Mouseun kablosunu cıkarıp takıp sonra bı daha cıkarıp bı daha taktıgımda (2 sefer yapmam gerekıo bu ıslemı nedense) mouse normal halıne donuo kullanılabılır hale gelıo
Ortalama 20 dakka sonra gene sapıtıo gene aynı ıslemı yapıorum duzelıo ama bu benım sinirimi bozuo.
Önce dedım kı bu Trojan worm fln yuzunden oluo Format attım wındows ılk kuruldugu anda gene sapıttı mouse yanı kesınlıke trojan degıl.
Trajikomik bi olay hıc bole bısı basına gelen oldu mu? neden olur bılen war mı? cozumu nedır ?

Mouse A4Tech , Isletım sıstemı Wın98..
Yardım beklıorum[signature][hline]E.P
Sosyal ağlarda paylaş

Mouse un kaç yıllık? Bana mouse dan kaynaklanan bi sorun gibi geldi. Toplu mouse sanırım, o topun döndürdüğü milleri bi kontrol et onlarda sorun olabilir ama büyük ihtimalle yeni mouse alman gerekecek. Başka bi bilgisayarda dene ne olur ne olmaz.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

mouse un optik se, kablosunu takıp çıkardığından
çıakrt
kapa bilgisayarı
tak mouse u

ve çıkarma
sorunu yaşamazsın sanırım bir daha

ha toplu mouse sa bilemem, cin girmiştir, mazallah eski mouse onlar :P[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums

Chewing gum is really gross,
Chewing gum I hate the most! - Willy Wonka
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jezz, 21 Aralık 2004 13:12 tarihinde demiş ki:
Kamerası bozulmuş optiğin, en iyisi sen driverını yükle o mouseun

yeni driverler bozulmuş optik alıcıyı tamir edebiliyo demek ki, bunu anlıyorum ben burdan[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...