Jezz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Alliance için en iyi rogue NE deniliyor çünkü agilityleri çok yüksek( 24 agility, 20 str) , buda critical, defance modifier oluyor. Gnomelarında aynı agility fakat NE lerin invisble olma özelliği var ırk özelliklerinden gelen. Şimdi aklıma şu soru takıldı, human olursamda 23 agility var ve str 21. Bu durumda neredeyse agiliysi NE kadar ve strside bir fazla. Ve humanlarda sworda +5 veriyordu sanırım bonus. Dolayısıyla 2 handed sword olan bir human rogue, bir NE rogue göre daha fazla demage yapar. Dwarfları hiç saymıyorum agilityleri çok düşük, tamam strleri 24 ama agility nin faktörü çok önemli rogue larda. Doğru mu düşüncem?[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Timelessone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Selamlar.Evet bende aynı dusuncedeyım hem feci karizma olur bir human rogue.cift el kılıc daggers tan daha etkılıdır bu kesın zaten.Saygılar.[signature][hline]I have sinned enough against the world ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Timelessone, 21 Aralık 2004 11:44 tarihinde demiş ki: cift el kılıc daggers tan daha etkılıdır bu kesın zaten.Saygılar. hayır o kesin değil. dagger ve sword'un oynanış tipleri farklı. main hand'de sword kullanırsanız çoğu rogue özellikliğini kullanamıyorsunuz. ayrıca rogue'lar 2-handed silahları kullanamıyor. tavsiyeye gelince, bence hangi ırkı seviyorsan onu aç derim. yok night elf sevmiyorum ama %2 bonusu var elf açayım demem ben olsam.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Yanlış yazmışım 2 handed sword değil tabiki, iki eldede sword. Demage i maximize etmek için bu, şimdi buna + bonus alacak sworddan. İsterse daggerda kullanabilecek istediği zamanda sword bence human derim. Görüntüsüde karizma zaten human olduğu için.[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Timelessone, 21 Aralık 2004 11:44 tarihinde demiş ki: Selamlar.Evet bende aynı dusuncedeyım hem feci karizma olur bir human rogue.cift el kılıc daggers tan daha etkılıdır bu kesın zaten.Saygılar. Çift el sword takılırsan sinister strike'ların hemen hemen iki katı dmg verir ama backstab ve ambush gibi yüksek dmg'e sahip iki özelliğini yitirirsin. Kısacası sword>dagger diye bir durum söz konusu değil hatta birçok durumda stun+backstab kombinasyonu çok etkili oluyor. Eğer sword kullanan bir rogue olacaksan human olabilirsin bonusundan dolayı. Aslında ırkların burada büyük önemi yok lvl 60 olduğunda armorlarının ek stat kazandırma özelliğinden dolayı çok rahat dengeleyebiliyorsun durumu ve 1-2 agility çok fazla bir fark yaratmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Timelessone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Selamlar.Ben bilmiyordum bunu kılıc hanceri yener diye dusunmustum sanırım hala Diablonun etkisindeyim :) kendine has skilleri kullanamazsa warriordan farkı kalmaz yanı anlamı olmaz.Tesekkurler arkadaslar bilgilendirdiginiz icin,saygılar.[signature][hline]I have sinned enough against the world ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 NE roguler 28 agi ile başlıyor human 25 olması lazım critical en ıy ıolan elf rogue felan filan elf rogue nın bu yönden diğer rogulerden daha iyi başlıyor ama gel gelelım ne str var ne sta o yüzden alliance tarafından en dengeli rogue human horde tarafından troll[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 level 60 olduğunda dengeleniyorsa çok iyi, ozaman NE olarakta başlanabilir. Çünkü NE için şöyle özel bir durum var; NE ırk yeteneği olarak geceleri görünmez olabiliyor (sadece dururken hide gibi yani, yürürse bozulur) Human olursam stealt filan olucam ama horde larda anti-stealt büyüler var attın mı seni reveal eden. Ama NE nin ırk yeteneği olan hide ı reveal edilemiyor diye biliyorum bu konuda bilgisi olan var mı?[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 yok öle birşey hunterlarda bir skill var stealth olan seylerı gorebılıyorsun(birde warlocklarda vardı sanırım oynamadım ama) oda lvl 24 de filan cıkıyor yanı sadece horde özel birşey değil bütün hunterlarda var human rogue bir yönden daha avantajlı kendı ırksal bir özelliği var stealth olanları farkedebılıyorsun ama zamanlı tabi 20sn filan galiba dediğim gibi lvl 60 olunca fark kalmıyor die birşey yok kim diyor bunları var tabiki gerek üstündeki itemler gerekse ırksal bazı özellikler farklılık yaratıyor yoksa ne alaka butun rogueler lvl 60 da aynı demek salaklık olur sonuçta elf rogulerdekı cri ve dodge % leri her zaman bir fark yaratır ama büyük ama küçük rogue olucam diyorsanız bazı değerleri iyi inceleyin 1 ay sonra yakınmayın [signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 21 Aralık 2004 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 21 Aralık 2004 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Lind3r0th, 21 Aralık 2004 15:17 tarihinde demiş ki: yok öle birşey hunterlarda bir skill var stealth olan seylerı gorebılıyorsun(birde warlocklarda vardı sanırım oynamadım ama) oda lvl 24 de filan cıkıyor yanı sadece horde özel birşey değil bütün hunterlarda var human rogue bir yönden daha avantajlı kendı ırksal bir özelliği var stealth olanları farkedebılıyorsun ama zamanlı tabi 20sn filan galiba dediğim gibi lvl 60 olunca fark kalmıyor die birşey yok kim diyor bunları var tabiki gerek üstündeki itemler gerekse ırksal bazı özellikler farklılık yaratıyor yoksa ne alaka butun rogueler lvl 60 da aynı demek salaklık olur sonuçta elf rogulerdekı cri ve dodge % leri her zaman bir fark yaratır ama büyük ama küçük rogue olucam diyorsanız bazı değerleri iyi inceleyin 1 ay sonra yakınmayın Hunter'ların aydınlatma fişeği türünde bir şeyi var attığın yeri aydınlatıyor hide ve invisible herşey gözüküyor. Warlock'lar invisible olanları(potionla) görüyorlar sanırım lvl 15 warlock'um var henüz bu skill açılmadı. Humanların stealth görmeleri sanırım mod'a talent vermeyenleri etkiliyor çünkü lvl 20 iken 2 tane lvl 25 human paladin kovalamıştı beni deniz dibinde stealth oldum ve onları hareketsizce izledim bulamadılar beni(çok yakınımdaydılar ve ben mod'a 3 talent vermiştim). NE'lerin invis olmaları stealth yanında çok önemsiz birşey kullanılmaz asla rogue tarafından ama bu özelliğin mod'a 1 talent eklediği us beta oynayan bazı lvl 60 rogue'ların testleri sonucunda ortaya çıktı. Lvl 60 olunca farketmiyor dememin sebebi üstündeki armor tercihlerinle rahatlıkla eksik olan statlarını arttırabilirsin. Mesela NE'ler agility yüksek ama stamina düşük başlarlar. Seçtiğin armorlarla kolaylıkla stamina eksiğini kapatabilirsiniz. NE'nin dodge'ı yanlış hatırlamıyorsam %1 etkiliyor ki bu oran çok düşük bunu da armor ile kapatılır, yüklenirsin agility'ê sorun kalmaz. Ama undead'lerin 20sn'de olsa fear,charm ve sleep yememeleri önemli bir class özelliği bence(20sn'de olsa) ama kişinin oyun tarzına ve önemsediklerine göre değişir bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 En iyi rogue diye birsey var mi bilemiyorum,o kadar cok varyasyon var ki;aldigi itemler,verdigi talent pointler,skilleri... Ama bu class a en uygun race esit sartlarda acik sekilde nightelf ler... quickness,dodge %1(gulmeyin ilerde bunu bir puan artirmak icin 50 talent pointinizden birini vericeksiniz),shadowmeld gibi ozellikler tamamen bir rogue icin yaratilmis,tamam super degiller,ama human rogue diyenler icin guluyorum,adam +5 sworde vermis sana sen gidip onu heba ediorsun rogue alarak... git warrior ol,paladin ol! Dwarf olanlar ise,treasure pesinde kosarim,safe fall da alirim sonra,paso treasure kaparim dior olabilir...oyundan beklentize bakar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 pvp deneyimlerime dayanarak söylüyorum her ne kadar nefret etsem de gnomeun pvpde büyük bi üstünlüğü var yakalayabilene tutturabilene aşk olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 gnome in boyut yuzudnen cok avantajli olduu kesin , kalabalik ortamda kafana fireball yersin ahanda nerden geliyor die debelenirken adam oturur ustune camp yapar yanina[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bende şu an lvl44 human rogue var 2 tane mace kullanıyorum talentler sayesinde %12 şansla 3sn stun etme olasılığı var bu çok işe yarıyor.Ambush gibi skliiler subtelety(sthealth özellikli) talent build değilseniz çok işe yaramaz Saygılar..[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Deadmarine Hunter'ların aydınlatma fişeği türünde bir şeyi var attığın yeri aydınlatıyor hide ve invisible herşey gözüküyor. --------------------------------- sadece bunla bitmiyor aynı zamanda Hidden track abilityleri var ki işe yarıyor. hatta 2 gün önce denedim şöyle: lvl 33(paladin) bir arkadaşla ben (lvl 28) (hunter) Duskwood da lvl 35 Elite kesiyoruz (sanırım adı Morbent idi) hidden track e ayarlı pozisyondayım bir yandan ok atıyorum bir yandan petimi saldırtıyorum lvl 35 elite in üstüne aradan birkaç dakka geçti bir baktım sağ üst köşedeki map de bir ışık belirdi ve çınçın gibi bir ses geldi allah allah dedim noluyor ? herhalde ben yanlışlıkla tıkladım dedim geçtim , aradan 2 yada 3 dakka geçti haritada gene bir ışık belirdi ama bu sefer daha yakındaydı ben iyi ce kıllandım ama bir yandandan lvl 35 elite e ok yağdırıyorum . neyse ben iyice şaşırdım bu duruma , aradan yaklaşık max 1 dakka kadar geçti ve karşımda ( 5 6 adım yada daha yakın mesafede ) bir lvl 32 Orc Roque :D bana doğru geliyor onun bana saldırmasına fırsat vermeden bastım topuğu kaçtım. :D Sonuç Hidden Track tested O.K Dipnot: ama tabi daha yüksek lvl olsaydı mesela lvl 40 görebilirmiydim bilmiyorum orasını.![signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... [Bu mesaj Daggerfall tarafından 22 Aralık 2004 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: shadowone, 21 Aralık 2004 18:48 tarihinde demiş ki: En iyi rogue diye birsey var mi bilemiyorum,o kadar cok varyasyon var ki;aldigi itemler,verdigi talent pointler,skilleri... Ama bu class a en uygun race esit sartlarda acik sekilde nightelf ler... quickness,dodge %1(gulmeyin ilerde bunu bir puan artirmak icin 50 talent pointinizden birini vericeksiniz),shadowmeld gibi ozellikler tamamen bir rogue icin yaratilmis,tamam super degiller,ama human rogue diyenler icin guluyorum,adam +5 sworde vermis sana sen gidip onu heba ediorsun rogue alarak... git warrior ol,paladin ol! Dwarf olanlar ise,treasure pesinde kosarim,safe fall da alirim sonra,paso treasure kaparim dior olabilir...oyundan beklentize bakar.. %1 bile çok önemli diyorsun ama zaten giydiğin itemlar armorlar stat artışı vermiyormu sana?[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 agi yönünden lvl 1 de de lvl 60 da da elf rogue her zaman üstün arayı kapatamazsın ben sımdı orc rogue onuyorum aman allahım bu ne cri sıfır nerdeyse herneyse orc rogue harici ne seçerseniz iyidir :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Human rogue olucaktım şimdi vazgeçtim NE olucam. İşte bi kore acctımız olsaydı deneyip farkı görücektik neyse artık bi NE ile başlarım bide human açarım bakarım ikisinede artık. Çünkü humanda da 1 str fazla ama agisi bir düşük. Bide sword kullandığım zamanlar olursa daha iyi olur.[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Irk farketmez. 1 Agility den birsey olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 :) kimi diyo ki 1 agility çok önemli armorla filan kapatamazsın aradaki farkı, kimi diyo ki hiç alakası yok sword kullanıcam diyosan human al hem en dengeli human filan diye. Birileri yanlış biliyo ama hangi taraf yanlış biliyo onu bilmiyorum :)[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 NE'lerde agility yüksek başladığından hızlı lvl atlamanı sağlar. Ama ben lvl 60'da iyi olayım daha az hızlı lvl atlasamda olur diyorsan diğer ırksal özelliklere dikkat etmelisin(statlara değil). Herkes farklı düşünüyor çünkü oyunda tipler benzese de talent seçimlerinden dolayı herkes farklı oluyor ki oyunu bu çok eğlenceli yapıyor zaten. Biri agility'e önem verir diğeri stamina'ya bir başkası strength'e. Armorlarını agility'e göre seçersen NE başlamasan da başlayandan daha yüksek agility'e sahip olabilirsin lvl 60 olunca. İş bununla da bitmiyor zaten birçok armorda ve silahta büyü resistance ve fire/frost/shadow dmg türünde yada stun/daze/hareket yavaşlatma/silahsızlandırılamama vs. gibi özellikler var ki bunlarda seçimi etkileyen diğer faktörler. Ben alliance olsaydım NE veya gnome(boyundan dolayı) seçerdim. Human'lar kötü demiyorum bu sadece benim tercihim. [Bu mesaj Deadmarine tarafından 22 Aralık 2004 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar