Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mave

Öne çıkan mesajlar

Bir issiz Microsoft'un temizlikçi
için verdigi is ilanına basvurur. Personel sefi kisa bir is
görüsmesini takiben ve test (yer temizletme) yaptiktan
sonra sunu söyler:

"-Ise kabul edildin,bana email adresini ver ,
sana baslama tarihini ve getirecegin evraklari
bildirecegim"

Adam boynu bükük bir sekilde bilgisayarinin ve tabii
ki emailinin olmadigini söyler.
Personel şefi bu durumda,  yaşayan birisi olarak düşünülemeyeceğini ve yasamayan birisini de ise alamayacagini yüzüne vurur.Adam ne yapacagini bilmez
ve  kirgin bir sekilde ve cebinde sadece 10$ ile disari
çikar. Sebze Haline gidip 10 kg domates almaya karar verir. Kapi kapi dolasarak domatesleri satar ve sermayesini iki katina
çikarir.Bu isi üç kere daha yapar ve sermayesini 160 $'a
yükseltir.Artik bu sekilde yasamini devam ettirebileceğine kanaat getirir. Her sabah evinden biraz daha erken çikar ve daha geç döner... Hergün parasini katlamakla mesguldür artik. Kisa bir zaman sonra bir el arabasi satin alir, daha sonra bunu bir kamyonla degistirir.Bir süre sonra bir sevkiyat filosunun sahibidir artik. 5 yil sonra adam ABD'nin en büyük gida distribütörü olmustur. Artik ailesini gelecegini düsünür ve bir hayat sigortasina basvurur.Görüsmenin sonunda sigortaci teklifini göndermek üzere email adresini ister. Adam email adresininin olmadigini söyleyince sigortaci söyle der:

"-Çok tuhaf, bir emailiniz olmadan böyle bir imparatorluk kurmuşsunuz,hele bir de emailiniz olsaydı ne olurdunuz
kim bilir..
Adam düşünür ve şöyle cevap verir :"- Microsoft'da temizlikçi olurdum"[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Heh duymuştum bunu..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...