pontipati Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 arıyom beyler khan, mit var elimde tavsiye ders notu veya video var mı Total Probability Formula and Bayes' Formula Random variables , distribution functions Expected value gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 A First Course in Probability (Sheldon Ross)'dan yardırıyorum ben direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 http://mirzatrokic.ca/?page_id=89 zannedersem 2. kısımdaki şeylerde var. muhteşem bayes anlatır. favorisidir. ayrıca mid term lerine bakarak bu dönem bize nasıl bir işkence ettiğini anlayabilirsin. mid term 1 de çok güzel bayes örnekleri var. son soruyu doğru yapmama rağmen matematiğe tecavüz ettiğim için 20 üstünden sadece 2 verdi. 100 öğrenciden 50 si withdraw, 30 u f, 20 si d gerisi a,b,c bölüşür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 kanka a b c ye adam kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ben withdraw abi uğraşamam. not arttırma umuduyla gelen matematikçiler dahi withdrawladı. ekstradan +35 puan ekledi ilk sınavda herkese filan. en son sınıfta 3 kişi var diyorlardı bilmiyorum. double , triple integrationlar, exponentiallar havada ucuşuyor anlamadım lineerde bile bunun yarısı kadar matematik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Laraken said: kanka a b c ye adam kalmamış. hakkatten kalmamış ya la. dönem sonu verilerini koyalımda yalancı çıkmayalım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 AtlaraFisildayan said: http://mirzatrokic.ca/?page_id=89 zannedersem 2. kısımdaki şeylerde var. muhteşem bayes anlatır. favorisidir. ayrıca mid term lerine bakarak bu dönem bize nasıl bir işkence ettiğini anlayabilirsin. mid term 1 de çok güzel bayes örnekleri var. son soruyu doğru yapmama rağmen matematiğe tecavüz ettiğim için 20 üstünden sadece 2 verdi. 100 öğrenciden 50 si withdraw, 30 u f, 20 si d gerisi a,b,c bölüşür. sizinki bizimkinden ağır galiba biraz veya biz yavaş gidiyoruz sdf olasılığa giriş 1 diye geçiyo bizimki. hoş notlarmış yalnız şukunu pm ledim sdhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bu da giriş abi. güyya giriş. derste de kaç kere sordum emin misin bunun introduction olduğuna diye ama nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 derin girmiş ya hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 AtlaraFisildayan said: http://mirzatrokic.ca/?page_id=89 zannedersem 2. kısımdaki şeylerde var. muhteşem bayes anlatır. favorisidir. ayrıca mid term lerine bakarak bu dönem bize nasıl bir işkence ettiğini anlayabilirsin. mid term 1 de çok güzel bayes örnekleri var. son soruyu doğru yapmama rağmen matematiğe tecavüz ettiğim için 20 üstünden sadece 2 verdi. 100 öğrenciden 50 si withdraw, 30 u f, 20 si d gerisi a,b,c bölüşür. 2 gün sonra sınav var en son 'Some continuous random variables' a gelmişiz hastayım başımı kaldıramıyom ne yapsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ben withdraw ı basıcam kafam rahat gfdd aslında hoca kastırmıyorsa o random variable lar filan kolay. yapılır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 unf şimdi üniversitede mnısktmn diferansiyelleriyle pırobabilitileriyle numerik analizleriyle uğraştığım zamanlar aklıma geldi sivilce de çıkar yakında... ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 dif ten 50 aldım çan 60 falan asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar