Sleepwalker Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 arkadaşlar yanlışlıkla e-donkeyde downloadlarımı sildim bunları geri getirme yolu var mı? silinen dosyaları geri getirme olanağı sunan bi program varmıdır...saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bir yılu varsada bilmeden yapmaya uğraşma. Yani biri çıkıp var veya yok diyene kadar kurcalama derim o folderları. Hele de defrag falan sakın yapma bu ara.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 vra maa çk uzun sürer , hdd den silinen dosyaarı kurtaran yazılımlar var ... onlarla bir kısmı bulunur...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 HDD mantigini anlatiyorum program onermiyorum sadece mantigi ogrenilsin. Hdd cylinder lerden tracklerden olusur. simdi trackin ustune yazarsiniz sonra sildiginizde burdaki bilgiler silinmez sadece o bolgeye burasi silinmis yazisi konur. Ne zaman tam format atarsiniz o zaman silinir. Ancak yeni bir sey yazdiginizda burasi bos diye kayit koyulmus olan yerleri gercekten silip buraya yazilir. Buna binayen eger hdd de yanlislikla silme yaptiysaniz hdd ye hic dokunmadan hemen bir geri getirici program bulup calistirin hatta mumkunse bu programi disketten calistirin.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Ben sana msnden gönderirim programı anlatırımnaapcanı sleepwalker buralarda harap etme kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar