Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Nickelback tamam gene sürekli aynı şarkıları yapıyor, hakediyorlar nefreti. Ama bir Creed gerçeği var lan. Sırf Scott Stapp'in antipatikliği yüzünden harcanıyor grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 nickelback ile aynı kefeye koymuyorum yanlış anlaşılmasın ama creed'in de bütün şarkıları birbirine benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 baya kötüler bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Beyler zaten hepi topu 7 nota var bütün şarkılar birbirine benzeyecek tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 benim merak ettiğim FF sıkıcıysa sıkıcı olmayan rock müziği hangi grup icra ediyor size göre şu an? ben mesela genel olarak oturup rock dinleyemem, bayıyorum çoğu gruptan ama tutup hiç birine sıkıcı demiyorum çünkü benim sıkılmamla grubun sıkıcı olması aynı şey değil. ki ben stoner rock dinliyorum ağırlıklı olarak rock cenahından ve sıkıcı diyecek adama bir şey diyemem sdfg. creed vedder ekmeği yiyordu, ne ettiler bilmiyorum ilgilenmiyorum. nickelback pop rock grubu zaten onu hepten geçtim. FF neden bu iki alakasız grup ile aynı başlıkta tartışılıyor anlayamıyorum. bir de çoğu grup belli bir formülü tutturunca oradan yürüyor genelde. bunu lamb of god da yapıyor iron maiden da. kötü bir şey değil, kolay da değil o formülü tamamen bırakıp istediğini yapmak. yapınca yerden yere vurulmak var bir de, örneği bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 abi benim sevdiğim tarz müzik yapan gruplara sıkıcı desinler sorun değil diyosun ama FF'ye kötü ve sıkıcı dediğimiz için atıyosun bu postuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Benim mod olduğum bölümde benim sevdiğim gruba laf edicekler direk vururum hiç acimam bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 "benim sıkılmamla grubun sıkıcı olması aynı şey değil". bir grubu beğenmemek de o grubun kötü olduğu anlamına gelmiyor çünkü objektivitenin manifeste olmuş hali değiliz hiç birimiz. kaldı ki ff fanboyluğundan ziyade bu konuda ahkam kesiyor olmanıza kızılıyor kızılıyorsa, beğendiğiniz ve beğenmediğiniz gruplar buradaki kimsenin umrunda değildir bence. sıkıcı olmayan grubu meraktan sordum tamamen. 5 FF şarkısı falan biliyorum, dave grohl'u severim ben. o da adam iyi diye yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Nirvanadan sonra çok bozdu Dave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Evet kimsenin umrunda olmadığı için 3 sayfadır FF konuşuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar