vivavale Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 sahibi gelmemis summon @chrome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 2 gündür firefox kullanıyorum. Firefox->Opera(Presto'dan sonra yatış)->Chrome (3-4 Ay)->Firefox Başladığım yere geri döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 buda burda dursun: chrome://flags tabından bir sürü experimental feature u kapatıp baya bi hızlandırabilirsiniz, bazı düğmeler kaybolabilir, sayfaların açılışı falan değişebilir sonrasında, ama hızlanıyor görünür şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 firefox iyi ya 16 bellek var ama yine de programlar az yesin istiyorum ben zaten afilli yanarli donerli desktop uygulamalarini sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 JestersTear said: ya 8 gb ram var, nasıl hala chrome kasabiliyor böyle, biri açıklasın izah etsin gerçekten. windowz come at me bro asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 IE yi bazi olaylarda sevmeye basliyorum Iyice boku cikti olayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar