Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 iide ben hem warrior hem mage hemde hunter oynadim ve oynuyorum. Ob de mage oynuyordum ve catir catirdi. Nukleer bomba gibi cakiyor arkadan. Ha mage zor diosan bi warrior ac goriim :). Hunter oynadim 25 te biraktim solo takilmaktan.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 mıssıle bugını bılmıyorum ama blınk olması gerektıgı gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Missile ve blink bozuk. Rogue un Vanish gibi yarım yamalak çalışıyor blink. Tabi vanish bu patchte ne durumda bilmiyorum.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 vanısh duzeldı ama blınk snare root stun dan cıkarırsa mage ı kımse tutamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Blink said: Teleports the caster 20 yards forward, unless something is in the way. Also frees the caster from stuns and bonds.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ben bug yok demedim kı boyle olması lazım dedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar