Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl armor giyilmeli?

Malibu

Öne çıkan mesajlar

Az önce aradım ama bizim forumlarda bulamadım böyle bir bilgi.

Mesela mage armor için nasıl armor tercih etmeliyim. Str bonuslu mu Int bonuslu mu Stamina bonuslumu vs vs?

Diğer classlar içinde bilenler yazarsa iyi olur kanısındayım.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben yaki$ani giymek taraftariyim :D
i$in girgiri bi yana classlarin hangi statlara ihtiyaci olduklari ortada. tamam 1-2 secenek oldugu durumlar var elbet bunlarda da kendi ihtiyacimizin farkina varabiliriz.
Ha ama diyorsaniz ki statlarin hangisi ne i$e yarar bizim de faydamiz dokunsun tabi..

Strength (STR)
- Increases your attack power with melee weapons.
- Increases the amount of damage you can block with a shield.

Agility (AGI)
-Increases your attack power with ranged weapons.
-Increases your armor.
-Increases your chance to score a critical hit with a weapon.
-Increases your chance to dodge attacks.
-Rogues gain a much stronger bonus to dodge from agility than other classes.
-Hunter & Rogue: Increases your attack power with melee weapons.

Stamina (STA)
-Increases Health points.

Intellect (INT)
-Increases the rate at which you learn weapon skills.
-Increases your Mana points.
-Increases your chance to score a critical hit with spells.

Spirit (SPT)
-Increases health and mana regeneration. Spirit affects all characters' mana and hit point regeneration rates in and out of combat.

P.S: WoW Official sitesinin yalancisiyim..[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Sosyal ağlarda paylaş

Int Spell DMG i arttırmıyor galiba. E manamda baya yetiyo Sprit ve Stam Ağarlıklı set daha iyi olmaz mı? Yoksa ben lvl 20 olduğum için mi öyle düşünüyorum ileride mana sorun mu olacak bana ?[signature][hline]Charles Rhadamantis

//Yukarıdaki postta Critical şansını arttırdığını gördüm de oranı nedir bulabileceğimiz bi yer varmı ?

[Bu mesaj CraftedbyMalibu tarafından 18 Aralık 2004 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelik sırasına göre
Int
Stam
Agility

Bulunan set tercih edeceğim o zaman. Agility yükseldikçe Dodge şansım artıyor çünkü.

Peki bir itemde Max Kaç Int falan bulunabiliyor? Belli bir üst sınırı varmı?[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

Beni tanımamışsınız. %0.01 bile bir şeyi artırma imkanım varsa yaparım. Eğerki staff la güzel dmg vurabilirsem STR de ararım sette.

Kaldıki biraz düşünürsen mantıklı. Armorunu arttırıyor ve Dodge şansını arttırıyor. Karşıma asdfasfas lol diye çıkmak yerine " abi ben denedim arttırmıyor wow yalan söylemiş sana" demen bile daha mantıklı gelirdi.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

Bence de insan kendine yakışan armoru giymeli. Mesela bi gün reyde çıkıcakken en şık armorlarımızı giysek, en güzel kılıçlarımızı kuşansak karşı taraf bizi görünce "vay be adam ne güzel giyinmiş, bööle armora sipel atıcaıma ölürüm ben, kurban olurum demez mi? Der ve ölür. O yüzden bence insan kendine yakışan armoru giyse işte budur derim. işte ab işte wow, veri yu..

Edit: Pirvan benden önce davranmış.. :)
[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..

[Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 19 Aralık 2004 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CraftedbyMalibu, 19 Aralık 2004 00:39 tarihinde demiş ki:
Öncelik sırasına göre
Int
Stam
Agility

Bulunan set tercih edeceğim o zaman. Agility yükseldikçe Dodge şansım artıyor çünkü.

Peki bir itemde Max Kaç Int falan bulunabiliyor? Belli bir üst sınırı varmı?

wow da işe yarar mı bilmiorum ama oynadığım bazı mmorpg lerde casterlara flee rate dodge fln çok işe yarıyodu.çok da mantıklı agility düşünsene 5 pointli evis gelio ve sen dodge yapıosun hihi çok gülerim 5 pointli evisi dodge lanan rogue a[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

Öle bişey olsa rouge log out olmaya gider heralde :)

Bu arada bi sorumun cevabını hala alamadım. Set parçalarında Max kaç stat oluyor ? veya şöylede sorabilirim bir set parçasında en fazla kaç stat gördünüz? Ben 10 görmüştüm lvl 54 bir paladinde. Mavi itemlerdandı.
edit: şimdi 21 mage in üstünde 12 int 5 stamina 15 health veren bi robe gördüm mavi item buda
[signature][hline]Charles Rhadamantis

[Bu mesaj CraftedbyMalibu tarafından 19 Aralık 2004 02:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an lvl 21 im zaten. Az önce baktım lvl 21 bi humanın itemlerine iki tane mavi item vardı. İşte birisi dediğim gibi 12 Int falan veriyor. Sordum nerden buldun diye tabii ki ingilizce bilmiyor bişeyler yazdı ama korece ben göremedim :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

peki armor class olayi varmi oyunda?
sc de wc de hapsinde cesit cesit ac ler ve deyishik silahin deyishik ac ye fakli vurma olayi vardi. dun dikkat ettim
elimde axe, default attak
hayvanim lvl 31 - 220 vuruyorum
yanidanki hayvanin lvl ayni 120-150 vuruytorum
axe in dmg araligi cok genish ama bunu 10 kere tekraralaginda ayni soucu aldim, bilen warmi bishiler bu konu ile ilgili?[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yenerk85, 20 Aralık 2004 09:04 tarihinde demiş ki:
walla ben öyle yeşil kırmızı mor pembe karışık bi armor giyeceğime armorum biraz az olur yakışıklı olurum sonuçta herşey pp değil

hakaten iyi demissinn.. iyi str alacam die soytari gibi rengarenk gezmeninde anlami yok (oyunda item renkleri deisiosa ayri tabide :]) set yaparim güzel olani yaparim görünüm önemli :)[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

lanet olsun

Artık mage falan oynanmaz oyunda blizzard şuanki mageleri yeterki buluyomuşki herhangi bi deişiklik yapmıcakmış....şaman yada hunter olucaz bu gidişle...[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 20 Aralık 2004 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...