Predator Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Kart 2013 Temmuz ayında Vatan bilgisayardan alındı. Fabrika çıkışlı overclocklu model. Hiç bir sorunu sıkıntısı yok, çok oyun oynayacak vaktim olmadığından temmuzdan beri toplasanız 1-2 haftalık çalışma süresi vardır anca. Hiç bir şekilde overclock yapmadım karta. Oldukça sessiz ve serin çalışan bir karttır benim gibi kasa sesi kaldıramayan arkadaşlara tavsiye ederim özellikle. İstanbul içi elden teslim önceliğim. Beşiktaş / Taksim civarı elden teslim edebilirim. Onun dışında kargo ücreti size ait olmak üzere kargolayabilirim. Kutu içeriği dvi-vga dönüştürücüsü dışında tam . fiyat uygun diye düşünüyorum bir miktar yine pazarlık olabilir. özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Ekran kartı o.c. mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Ti serisi değil sanırım, düz gtx 660 değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 inyormaynd said: Ekran kartı o.c. mu? kartıma oc demişsin ?!?!? evet düz 660 oc olanı ama. neyse 350 liradan satıldı kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar