Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 :( eski bi alet 2006 da almıştım. 3-4 ay önce bi kere açmayı denedim, ekran standby ışığı yanıp söndü falan. dedim ekran kartı yerinden çkmıs herhalde. Biraz çıkardım taktım düzeldi felan şimdi hiç çalışmıyo eski kirli ama götüren bi alet. napayım da tamir edeyim? neler deniyeyim? nedir problemi ekran kartımıdır? sorun tam olarak şu, bağlayınca herşeyi ekran siyah görüntü verio öle bişi olmuo sonra. Yani bağlantı yok falanda demio meret. :( gömmeyem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 2006da ABDde baba Bush vardı galiba, daha Afganistana girmemişti bah sen hesab et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 anakartin onboard vga cikisiyla dene bi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 İlk şüpheli bu durumda ekran kartı varsa başka bir ekran kartı takıp test et , bu arada düğmeye bastığında power supply çalışıyormu -işlemci fanı dönüyormu ? Suark said: dedim ekran kartı yerinden çkmıs herhalde. Biraz çıkardım taktım düzeldi felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 dönüyor, işlemci fanı psupply ve ekran kartı fanları hep dönüyor. anakartın çıkışını denerim, diyelim ki çalıştı o zaman ekran kartı mı pörtlek dicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar