MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Komşuyla yine papaz olduk, ses yalıtımı için net'te bilgi araştırıken aşağıdaki resimleri buldum, dumur oldum.... Ha bu arada ses yalıtımı hakkında bilgi verebilecek olan varmı? Bir oda'nın masrafı ortalama ne kadar tutar ses yalıtımı ? Ortalama sadece...Hepsi ve daha fazlası[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.Member of AAL'05
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Masraf bırazcık tuzlu fakat benım yan komsumunda ne konustugunu ben duyuyorum yanı adamları sıkayet etsem yaptırmak zorunda kalırlar ama gercekten cok ses cıkarıosan ewde yalıtım şart[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Pahalıdır tabikii.[signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 nerde oluyo bunlar :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 4. resim çok basit değli mi?[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Abi eklemeyi unutmuşum bu resimlerin 99 da çekildiğinide unutmayın..[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. Member of AAL'05
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 http://www.arduman.com/aa/Sayfalar/sedat/sedat.htm babam ahahaha. tabi bu sistem bayaaa bayaa bi deişti. ceker resim koyarım =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
Bief_Lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Yuhhhh Yani Hoca[signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak. Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak. Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...!
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ahaha bu amcada eski doktorum. =P Diyet olayına girmiştim lazerle akapunktur falan yapıyodu =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.Seni unutmicaz Windshade..."Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."a member of AAL'05
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bu sistemleri tanıyorum ben. ehuh. nası bi odan var. ne kadar izolasyon yaptırmak istiyosun. odanın akustiğinde değişikliğe sebebiyet önemli mi. Tek derdin yüksek sesle müzik dinlemek mi gibi sorulara cevap verirsen... hatta gel msnden konuşalım bu mevzuyu.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 sag ve soldaki dolapları ve hoparlorleri babam yaptırdı. yani tasarımınıda o yaptı diye hatırlıyorum ama yanılıyo olabilirim. bi aralar hi-fi club daki en iyi 2 sistemden biriydi[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.Seni unutmicaz Windshade..."Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."a member of AAL'05
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ayool bunlar ev değil şato şato :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 98)
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 sağlam yapmışlar[signature][hline]benim imzaya ne oldu ?
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ah ah kıskandım bak şimdi :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Öne çıkan mesajlar