Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlere Bak Yarabbim !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Komşuyla yine papaz olduk, ses yalıtımı için net'te bilgi araştırıken aşağıdaki resimleri buldum, dumur oldum....

Ha bu arada ses yalıtımı hakkında bilgi verebilecek olan varmı? Bir oda'nın masrafı ortalama ne kadar tutar ses yalıtımı ? Ortalama sadece...

Hepsi ve daha fazlası[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
Member of
AAL'05

Mesaj tarihi:
Masraf bırazcık tuzlu fakat benım yan komsumunda ne konustugunu ben duyuyorum yanı adamları sıkayet etsem yaptırmak zorunda kalırlar ama gercekten cok ses cıkarıosan ewde yalıtım şart[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
nerde oluyo bunlar :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
4. resim çok basit değli mi?[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
bu sistemleri tanıyorum ben. ehuh. nası bi odan var. ne kadar izolasyon yaptırmak istiyosun. odanın akustiğinde değişikliğe sebebiyet önemli mi. Tek derdin yüksek sesle müzik dinlemek mi gibi sorulara cevap verirsen...

hatta gel msnden konuşalım bu mevzuyu.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Mesaj tarihi:

sag ve soldaki dolapları ve hoparlorleri babam yaptırdı. yani tasarımınıda o yaptı diye hatırlıyorum ama yanılıyo olabilirim. bi aralar hi-fi club daki en iyi 2 sistemden biriydi[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

a member of AAL'05
Mesaj tarihi:
ah ah kıskandım bak şimdi :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
  • Yeni Oluştur...