mono Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 resist skilli degisti mi? ben goremedim bi fark?? yada degismedi yalan mi oldu? yada 1 haftadir baglanti kesikligi yuzunden pub a gecip gecmedigimizden dahi haberim mi yok? ;) bilgilendirirseniz nefis olur.. a birde skill listesinde (reward olarak acilan) "disarm" diye bir skill dikkatimi cekti...bunun hakkinda bilgi ? ;p[hline]*curiosity res-kills* ...mono Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 değişti resist *!ıslık çalar* DARK![hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 silah ve armor fiyatlari basligini oku mono Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 üşendi ya ahahahah :D[hline]KoC Dellenenrüzgar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.