mono Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 resist skilli degisti mi? ben goremedim bi fark?? yada degismedi yalan mi oldu? yada 1 haftadir baglanti kesikligi yuzunden pub a gecip gecmedigimizden dahi haberim mi yok? ;) bilgilendirirseniz nefis olur.. a birde skill listesinde (reward olarak acilan) "disarm" diye bir skill dikkatimi cekti...bunun hakkinda bilgi ? ;p[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 değişti resist *!ıslık çalar* DARK![hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 silah ve armor fiyatlari basligini oku mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 üşendi ya ahahahah :D[hline]KoC Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar