Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vince Carter takas oldu !

jankis

Öne çıkan mesajlar

bir süredir Toronto'dan ayrılmak istediğini söylüyodu
ve ortada çeşitli söylentiler vardı
nihayet gerçek oldu ve Vince New Jersey'e takas edildi ..

----------------------------

Sezonun en önemli takaslarından birisi olmaya aday bu alışverişte New Jersey Nets takımı Carter’a karşılık emektar pivot Alonzo Mourning, power forvet Eric Williams ve forvet Aaron Williams ile birlikte iki ilk tur draft hakkını da Toronto Raptors’a verdi.
1998 yılında Raptors forması ile adım attığı NBA’de kısa sürede yıldız kategorisine ulaşan Carter kariyeri boyunca 24.1 sayı-5.4 ribaund-3.7 asist istatistikleri ile toplam 401 maçta forma giydi. Bu yıl ise 15.9 sayı ortalaması ile kariyerinin en düşük performansını yaşayan “Air Canada” yeni takımı Nets’in Pazar günü eski takımı Raptors ile oynayacağı karşılaşmada sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. 5 kez All Star seçilen, 2000 Olimpiyatları’nda ABD Milli Takımı formasını giyip altın madalyayı boynuna takan Vince Carter, lige adım attığı ilk yıl Yılın Çaylağı ödülünü de alırken bu sezon All Star oylamasında da forvetler kategorisinde ilk sırada gidiyor.

GÖZLER KİDD’E ÇEVRİLDİ
Cuma gecesi gerçekleşen bu dev takas ile artık tüm gözler New Jersey Nets takımının yıldızı Jason Kidd’e çevrildi.
Sakatlıktan kurtulup yeniden sahalara dönen yıldız guard bir süredir Nets’in hedeflerinden uzaklaşması nedeniyle takımdan ayrılmak istediğini belirtiyordu. Bu takas ve Carter’ın gelişi ile birlikte Kidd’in takımda kalma olasılığı da yeniden gündeme geldi.

kaynak:ntvmsnbc.com

---------------------------[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

evet bu arada toronto bi süredir onsuz oynamaya alışmıştı
hatta jalen rose'u da gözden çıkardılar
ve her ikisinin de olmadığı bi san antonio comeback'i vardı ki 20 sayıdan ntv'de yayınlandı. izlemeyen çok şey kaçırmıştır kanımca[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

new jersey dan kidd in gitmesi neredeyse kesin gibi
ben de istemem tuttuğum takımın (hele hele kidd yüzünden tuttuğum takımın)kidd i(new jersey i zirveye çıkaran ismi) göndermelerini ama büyük ihtimalle gidecek

ortalıkta bir san antonio ismi geçiyor eğer o olursa san antonio muhteşem bir hale bürünür[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum

[b]Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:

12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

ben san antonio ya gitmesini istemem
şu an bile şampiyonluğuna çok büyük ihtimal gözüyle bakılan san antonio kidd gelirse coşacak başımıza lakers gibi bi takım olup çıkacaktır
ne güzel zevkli zevkli gidiyo kardeşim lig bozmayın tadımızı :D

he bu arada san antonio kidd karşılığında ne verecek onu da görmek lazım tabi[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

s.a.'da kidd'i alacak cap oldugunu sanmiyorum... zaten takim bu kadar iyi oturmus, bariz sampiyonlugun en guclu adaylarindanken de kidd'i almayi dusuneceklerini de sanmiyorum

kidd gitsin dogru duzgun bi takima sampiyon olsun yahu uzuluyorum valla

toronto'nun yaptigi aslinda tehlikeli, zira alonzo mourning'in sagligi o kadar tikir degil (bobrek naklinden sonra bu kadar iyi donmus olmasi bile sasirtici), yinede attilar carter'i kurtuldular dirdirindan o ayri

bide nets'de center kalmadi yahu Jason Collins'le nereye kadar[signature][hline]DON'T PANIC!

[Bu mesaj HellHound tarafından 19 Aralık 2004 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 19 Aralık 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
s.a.'da kidd'i alacak cap oldugunu sanmiyorum... zaten takim bu kadar iyi oturmus, bariz sampiyonlugun en guclu adaylarindanken de kidd'i almayi dusuneceklerini de sanmiyorum

Takasla caple ne alakası var çözemedim ona bakarsan New York Knicks Salary Cap 2 katına yakın para ediyor ve takas yapabiliyor takas için tek gereken şart Takas edilen oyuncularla verilen oyuncular arasında wage frakının eşide yakın olması lazım en falza %20 lik fark olabilir .

said:

kidd gitsin dogru duzgun bi takima sampiyon olsun yahu uzuluyorum valla

Bende üzülüyorum o yüzden Spurs a gitsin eğer nets Spurs a verirse

said:

toronto'nun yaptigi aslinda tehlikeli, zira alonzo mourning'in sagligi o kadar tikir degil (bobrek naklinden sonra bu kadar iyi donmus olmasi bile sasirtici), yinede attilar carter'i kurtuldular dirdirindan o ayri

Carter gitti sırada Carter dan daha fazla para alan Jalen Rose da onunla da Eddie Jones takasını düşünüyorlar ayrıca Zo muhtemelen Toronto da imaç basşına en fazla 24 dk oynar ayrıca Toronto da iyi uzun olarak Loren Woods ve Chris Bosh var.

said:
bide nets'de center kalmadi yahu Jason Collins'le nereye kadar

Bir de Scalabrine ile Krstic var 3 ü bir adam etmiyor şu an en iyi senaryo nesterovic + parker + Rose ----> Kidd[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

San Antonio Kidd'i almaz.Kidd de san antonio'ya gitmez. abi spurs da parker var, ginobili var.bir de kidd fazla olur.
bence new jersey de devam etsin; carter la beraber müthiş iş çıkarırlar, gözümün önüne geliyor halley hooplar . süper olur.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

Maç başına belki Carter - Jefferson ve Kidd üçlüsü ile 100 sayıyı görebilirler ama karşıdaki takımda rahatlıkla 120 sayıyı görür

Ayrıca SA Nesterovic bir şekilde paketlemek istiyor ve ayrıca Parker ın playofflarda sıçma işlevide var buna karşı zevkle Kidd i almaya çalışacaklar ayrıca yüzde 99 Kidd gidecek çünkü Nets zengin bir club değil ama 3 tane maximum para alan adam var o yüzden biri gitmeli ki bu da Kidd oluyor[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

gerekçelerin mantıksız değil. eğer kidd spurs'a gelirse gerçekten ilginç olacak. kidd-parker-ginobili. benim gözümde en iyisi ginobili.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

Kidd için bir ihtimal de Casell + Spreewell + Mümkün olursa Candy Man birde Dallas ihtimali var ama bunlar ihtimal ayrıca takasın 3 lü olacağını söylüyorlar ama yakında olur[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
Sosyal ağlarda paylaş

malone'un kalitesini sorgulamiyorum, ama Spurs'un en son ihtiyaci olan mevkide oynuyo (hellooo duncan)... Malone'daki ego falan cekilmez, Spurs huzurlu takim

malone her yere gidiyo zaten sezon basindan beri, Spurs dendi, Timberwolves dendi, Miami dendi, yok Lakers'da kalacak dendi, en son okudugum bir olayda malone'un "yahu ben lakers'a donup oynayacaktim ama kobe beni istemiomus" falan gibi bi aciklamasi vardi hehe. bu sezon adam tam bir pembe dizi oyuncusuna dondu (Hatta bu en son Nets-Raptors takasiyla, uzunu olmayan Nets, Malone'u almayi dusunur mu diye bir yazi okumustum oeh dedirtti heh). Transfer sezonu kapanmadan kapagi bir sampiyon adayina atabilir normaldir ama Spurs'un Malone icin kasmasina gerek yok (ki bence Spurs Malone'u alirsa bariz charity niyetine olur)[signature][hline]These pretzels are making me thirsty!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...