Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Bab priestler çok ezik sadece heal atıyoo"

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

mana burn zaten manalı bütün classların en büyük tehtidi düşünün amanım manasını azaltıyorsun yetmiyor birde mananın yarısı kadar adam damage alıyor... Bence priesti ancak rogue yer oda mana kullanmadığından[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

For The Horde!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Holy secmenin ben bi anlamini gormedim. sadece heal spell'lerinin etkisini artiriyo, iyi guzel de, sen zaten eger sadece heal yapacaksan bunu shadow priest olarak da yapabiliyosun... ama yeri geldiginde adam gibi dmg verebilmek icin shadow gidilmesi daha dooru bence. ha tabi discipline bolumu de baya guzel, ama holy'nin pek fazla etkisini goremedim ben. tabi oynayan oynar.

ayni zamanda, shadow priest'i neden sadece 1vs1 olarak goruyosunuz anlamadim, biri aciklayabilir mi?[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 19 Aralık 2004 02:01 tarihinde demiş ki:
bir ara fantazim vardı dual wieldli çift el balta kullanan bir ork yapacaktım
benim de düşüncem, isteğim buydu uzun süre.sonra rogue u çıkardılar ona kaydım ancak yine de içimde kalmasın diye yanına bi tane dual wield baltalı orc yapabilirim :D[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
mesela polymorph autocast ayarlanabilse
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

"sadece heal atıyo"
ee zaten benim bütün oynadığım rpg lerde priestler sadece heal yapar ve biraz da buff

bırakın kardeşim shadow u. priestin doğasında var heallemek. shadow priest olmazz.zaten blizz anlayınca priestin doğasını bozduğunu basacak nerf u kafasına kafasına shadow priestin.damage vermek istiyorsanız priest olmayın mage olun shaman olun ama priestin işi heal yapmak.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

olur mu öyle şey ya, priest dediğinin bir sürü çeşidi olması normal. healer değil ki class'ın adı.

said:
Dunedain, 19 Aralık 2004 02:01 tarihinde demiş ki:
warriorlar zaten bitmiş ya , bir ara fantazim vardı dual wieldli çift el balta kullanan bir ork yapacaktım ama hem horde toprakları özensiz hazırlanmış , hemde warrior oynaması keyif veren bir sınıf değil ...

tauren toprakları hiç fena değil, warrior oynaması da bence çok zevkli. ben olsam hayalimde ne varsa onu yapardım, sonuçta oyun bu. önemli olan da zevk almak. ama yok zevk alamam diye düşünüyorsan tabii ki yapmamak daha doğru.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 19 Aralık 2004 02:02 tarihinde demiş ki:
Holy secmenin ben bi anlamini gormedim. sadece heal spell'lerinin etkisini artiriyo, iyi guzel de, sen zaten eger sadece heal yapacaksan bunu shadow priest olarak da yapabiliyosun... ama yeri geldiginde adam gibi dmg verebilmek icin shadow gidilmesi daha dooru bence. ha tabi discipline bolumu de baya guzel, ama holy'nin pek fazla etkisini goremedim ben. tabi oynayan oynar.

ayni zamanda, shadow priest'i neden sadece 1vs1 olarak goruyosunuz anlamadim, biri aciklayabilir mi?

eger bir grup damage dealer ariyorsa, shadow priest yerine mage,rogue ya da hunter alir.. eger priest, shadow talentlara agirlik veriyorsa, grupta holy specced bir priest ya da druid varsa ancak 'secondary healer' olabilir. ayni sekilde mage ve rogue yaninda 'primary damage dealer' da olmasi mumkun degil. bir grupta "jack of all trades, master of none" olmaktansa bir ozellige focus etmek daha yararli olur kanaatindeyim.
holy ile shadow arasindaki fark single kisiyi heal etmek degildir zaten.. shadow spec. single targeti pek tabii heal edebilir.. ama holy butun grubu ayni anda iyilestirebilir.ayrica talentlerden bonus aldigi icin casting time, cooldown vs. si cok daha farkli olacaktir.
bunlar tabii benim goruslerim, herkesin gorusune saygiliyim.[signature][hline]Seek & Destroy

[Bu mesaj Elufulec tarafından 19 Aralık 2004 03:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delyyyy, 19 Aralık 2004 03:08 tarihinde demiş ki:
pvp de holy secenın pek sansı olacagini sanmıyorum

pvp = duel olarak bakarsan olabilir. ama kanımca, gruptaki eleman sayısı arttıkça holy priest'in gücü artarken shadow priest'in gücü gittikçe azalır.

sonuçta amacınıza bağlı. meydan savaşlarına gidip gruplara heal/buff destek vermek istiyorsanız holy ya da holy/dis priest çok iyi.

yok ben hem heal/buff yaparim hem damage veririm derseniz shadow. ama hangisini seçerseniz seçin bir taraftan kısıyorsunuz. sonuçta her iki taraf da hem holy hem shadow hem dis kullanabiliyor. shadow form hariç.

holy priest oyundaki en iyi healer class. hele hafif dis talentleri de katılırsa buff'lar da harika oluyor. shadow ise iyi bir healer, iyi bir damage dealer. ama ne bir mage kadar iyi dmg verebilir, ne holy priest gibi iyileştirebilir bence. elu'nun dediği gibi ortaya salata. ;)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 19 Aralık 2004 03:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sorun su ki, grupta bi adamin sadece iyilestirmesi gruba yetmez. raid'i dusunursek zaten heal'layacaginiz, buff'layacaginiz sadece kendi partiniz var, sorumlu oldugunuz 5 kisi. karsi taraftaki adam dmg verip bunu tedavi edeceginize, bence onun dmg vermesini engellemek daha mantikli. yani daha dmg vermeden durdurmak. bunun icin de shadow priest mantikli geliyo. cunku dmg ister istemez alacaksiniz ki shadow priest bu dmg'i iyilestirir. ama holy priest'in partinin dmg output'unu dusurecegini dusunursek, karsi tarafin olmesi de uzun zaman alacaktir... uzun sureli savas bi tek warrior'a yarar, o zaman grupta ya fazla warrior bulundurmak lazim, holy olmak lazim, ya da shadow olmak ve warrior'in yaninda rogue tutmak lazim...
Sosyal ağlarda paylaş

shadow dmg büyüleri de heal büyüleri de dehşet mana yiyor. hem dmg verip hem heal etmek bir yere kadar gider.

holy talent'leri heal süresini, heal mana cost'larını düşürdüğü için mana kontrolünü kolaylaştırabilir. sonuçta deneyip bakmak lazım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...