KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Merhabalar, Daha büyük bir ekran+tv alacağım için eski ekranımı satıyorum. kozmetik olarak bi çiziği falan bulunduğunu sanmıyorum; yalnız ekranı ayaklığından ayıramadım,ilk aldığımda nasıl taktıysam artık!zorlamadım öylece bıraktım. Yani duvara asacaksanız problem yaratabilir. 1-2 tane ölü pixel olabilir, kırmızı renkte, hiç rahatsız etmedi beni ama bakıp daha ayrıntılı bilgi verebilirim! Genel olarak ekran yerinde sabit kaldı hep. Bu arada ekranını silmekle falan da uğraşmadım hiç. güzel bi temizleyiciyle parlatılabilir diye düşünüyorum. Zaten renkleri, parlaklığı çok iyi ekranda tükürük olsa bile rahatsız etmez(: Baya memnunum. Hatta işyerinde de aynısının hdmi olmayan modelini kullanıyorum. Birazcık daha kullanacak olsam hiç satmayı da düşünmezdim, çünkü maşallah 10 sene daha kullansam kullanırım. cod,cs,pes,nfs gibi tecrübelerim de gayet başarılı idi. [hr] özellikleri Ekran Boyutu................ 21,5" (56ekran) Parlaklık....................... 300 cd/m² Kontrast Oranı.............. DC 70 000:1 (Tip. 1 000:1) Çözünürlük................... 1920 x 1080 (fullHD) Tepkime Süresi............. 5 ms Bağlantı........................ Analog RGB, DVI, HDMI http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/lcd-monitor/LS22PUHKF/UF-spec fiyat olarak 200+kargo düşünüyorum istanbul anadolu yakasında elden teslim de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar