aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Iyi ekmek buldu bu diziciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 fox diyor abi zaten, 6 bölüm çıkarıp iptal etmezlerse iyidir eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 En sevdigim serilerden biri ve fox nooooo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Peter Jackson daha film çekmeyecekmiş sanırım öyle bir şey duymuştum. Zaten çekse de kitaptaki tadı vermiyor. Yüzüklerin efendisinde bile hikayeye katkısı yok diye Tom Bombadil'i çıkarmıştı. Bu tip efsane eserleri beyaz perdeye yada televizyona uyarlamasınlar, çok yalan oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 said: best-selling fantasy series Şu ünvana sahip olmayan kitaplar olanlardan daha az gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 best selling fantasy fifty shades of grey değil mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 xdxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar