Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ben samsunluyum ve bir deri mağazamız war fabrika satış mağzası olarak.Fakat iş yok öyle boş boş oturuyoruz.Aklımıza sibirya ya acaba mal götürüp satabilirmiyiz dedik.bir bilgisi olan warmı bu işler nasıl olur.bir bağlantımız var ama...[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bağlantınız nedir.? fakat bildiğim kadarıyla orda bu işler halledilmiş durumda yani onlar soğuktan korunma işini halletmişler ve senin tarif ettiğin şekilde mağazalar falan çoğunlukta !!![signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 akrabamız war.yani işte numune götürüp mağazalarla konuşup mal yollyabiliriz o şekilde.acaba deri piyasası orda ayağa düşmüşmüdür.yani gitmeye değer mi.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 üretici değilseniz karlı olmaz. özellikle sibirya konusunu bilmiyorum ama ihracatlar büyük rakamlarda yapılıyor. en azından yeni oluşturulan almanya ile ilgili bir proje için bile tahmini sipariş rakamları toplam 100.000, firma başı 10.000lerle konuşuluyor. (pay edilmiş hali)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 dedim ya bildiğim kadarıyla düşmüştür...Ama mallarınız kaliteliyse gönderebilirsiniz.. onlarda her insan gibi kalite giymeyi isterler!!!...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 üretim istanbul zeytinburnunda.dükkanda müşteri beklemekten iyidir diyorum.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 yinede siz bilirsiniz.[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
huun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 madem is yok koyacaksin cebine parayi diyar diyar gezeceksin . bu isler boyle[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: huun, 21 Aralık 2004 12:41 tarihinde demiş ki: madem is yok koyacaksin cebine parayi diyar diyar gezeceksin . bu isler boyle haklısın artık her işte böyle.eskiden müşteriye yetişilmiyordu şimdi mumla arıyoruz.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Malın güzelse çine bile satarsın. Zeytinburnundaki dericileri bilirim genelde kalite çalişirlar valla bu işler allah kerim diyerek oluyor riskli tabi ama gitcen deniycen olmazsa başka bir yere deniycen. Ama sana bir tavsiyede bulunayım dericisin avantajın var bayan abiye çalış. Deri ceket mesela nakışlı, boncuklu, simli, aksesuarlı filan olsun sonra bu malları kazakistan, özbekistan ve rusyada çok rahat satabilirsin. Gece elbisesi bu gibi yerlerde devamli gider özbekistan mesela dandik bir yermiş gibi gelebilir ama taşkentin nüfusu 4 milyondur ve yaşayanlari %40 i rusdur. Yine yaşayanlarin %70 i bayandir. Ve yine yaşayanlarin çoğu zengindir. Orda bu dediğim malı satamamanın imkani yok yada deri çeketin yaka içine kürk filan yapıcaksın .. Sen bu doğrultuda üretirsen zeki tasarimlar çikartirsan bu söylediğim 3 ülkede gece kıyafetini çok rahat satarsın. Bana sibiryadan daha kolay ve daha mantıklı bir yöntemmiş gibi geldi. Ama asla ve asla o ülkelere bizim ülkemizde satdıklarınızdan satmaya çalışmayın almazlar illa rükuş olcak.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra member of AAL 'O5 [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Evet ama biras riskli gibi gözüküyor.gerçi ticaret başlı başına bir risk oldu türkiyede ya neyse...[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui [Bu mesaj Thrain tarafından 21 Aralık 2004 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Abicim sen sibiryaya gidene kadar büssürü yer var. Komşu ülkelerimiz varken neden sibirya. :D Malına güveniliyorsan heryerde satarsın ama komşu ülkelerin yanında sibirya sanki daha tuzlu cıkar gibi[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 babam gitmişti valla. feci sinek varmış. böle bianda kaplıyolarmış heryerini.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 biliyorum komşu ülkeler de war ama ordan talep warmı onu bilmiyorum.akrabamızın bulunduğu kesimde yokmuş ve talep olabilirmiş.birde oralarda yaz kış soğuk deri herzaman satılır.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Syberia'yı oyna. Herşeyin cevabı orda :-P[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Öne çıkan mesajlar