elma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Selam beyler bayanlar, Düzenli yoga yapanımız var mı? Okulda spor salonuna yazıldık haftalık gideceğiz. Ustalardan tavsiyelere açığız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bu çarşamba ilk session olacak, tecrübelerimi yazarım. Thai masajdan iyiyse hayat tarzına dönüştüreceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Brotip 34: salonda yoga yapan kizlarin gotune basina bakmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 koymadan olmazdı. http://www.youtube.com/watch?v=9EwtC-v7Loo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 esh iyi bilir çok baktığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Esh said: Brotip 34: salonda yoga yapan kizlarin gotune basina bakmayin. Bro onlar bize bakarsa nasıl tepki verelim? Her gün karşılaştığımız bir durum değil sonuçta. Exçenc ştudent var dediler geldik gardaş sdfsf Sonunda Noyan gibi bir adam olup çıkıcam, enerji menerji çakralar bişeyler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Git gel de Çarşamba dan sonra konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Esh said: Brotip 34: salonda yoga yapan kizlarin gotune basina bakmayin. nası ya, yoganın olayı o değil mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 google yogapants n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Beyler yoganın yanına budizm ekliyorum ekstra dinginlik için. Cardio ve ağırlık zaten düzenli yaptığım şeyler. 1 aya nirvanaya ulaşırım gibi, belki 40 gün. Kalın sağlıcakla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 elma said: Selam beyler bayanlar, Düzenli yoga yapanımız var mı? Okulda spor salonuna yazıldık haftalık gideceğiz. Ustalardan tavsiyelere açığız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Asdfsd ayni ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 elma said: bu çarşamba ilk session olacak, tecrübelerimi yazarım. Thai masajdan iyiyse hayat tarzına dönüştüreceğim Bir bak bakalım potansiyel varsa GoPro göndereceğiz sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Bende 2 haftadır yoga yapamıyorum her tarafım kütük gibi oldu. Moralim bozuk a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Soris said: Bende 2 haftadır yoga yapamıyorum her tarafım kütük gibi oldu. Moralim bozuk a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Kar tatili ve üniversitenin belli başlı yönetim sıkıntılarından dolayı bugün ilk session u yaptık beyler. İzlenimlerimi aktarayım; - Yoga hocam çok tatlı, fiziği ve sesi çok güzel. Evlenip, kariyer/çocuk/yoga üçlüsüyle emekliliğe kadar mutlu yaşarız valla - Yogaya güneş selamıyla başlayıp ölü adam olarak bitiriyoruz. - Amaç kas yapmak, fit görünmek falan değilmiş. Arkadan müziği bas, temel hareketlerle bağ dokuyu ve omuriliği rahatlat, dinginleş - Zaman dakikayla değil nefesle ölçüküyor. Hadi bakalım 3 nefes sonra pozisyona girdiğimiz gibi çıkıyoruz. - Şimdiden her hareketi öğrendik. Çocuk oturuşu, masa, köpek, yılanlı bişeyler.. - Session sonunda masaj yağı sürdü yüzümüze çok güzeldi hint müziğiyle birlikte orgazmik anlar yaşadım. (O yağdan nerde bulurum, bilen paylaşsın pls) güzel rahatlamış bi his veriyor session bitince. Ben abartıp üstüne 1 saat kardio, 1 saat de squat, bench, shoulder press vs basınca hal kalmadı tabi =) şimdilik bunlar, nirvanaya emin adımlarla ilerliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bu mu yoga kardeşliği iskoçyalılar? ying yang falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 seni boksa başlatalım boşver abi sen yogayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 elma said: - Yoga hocam çok tatlı, fiziği ve sesi çok güzel. Evlenip, kariyer/çocuk/yoga üçlüsüyle emekliliğe kadar mutlu yaşarız valla hep boyle kandiriyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 elma said: - Yogaya güneş selamıyla başlayıp ölü adam olarak bitiriyoruz. hayırlısı kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ahah lan öyle bi yazmış ki benim bile dalga geçesim geldi güneş selamı ile başlayıp ölü adam olarak bitiriyoruz ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Soris said: ahah lan öyle bi yazmış ki benim bile dalga geçesim geldi güneş selamı ile başlayıp ölü adam olarak bitiriyoruz ne ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar