Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yogacılar buraya

elma

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Brotip 34: salonda yoga yapan kizlarin gotune basina bakmayin.

Bro onlar bize bakarsa nasıl tepki verelim? Her gün karşılaştığımız bir durum değil sonuçta.

Exçenc ştudent var dediler geldik gardaş sdfsf

Sonunda Noyan gibi bir adam olup çıkıcam, enerji menerji çakralar bişeyler falan
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Kar tatili ve üniversitenin belli başlı yönetim sıkıntılarından dolayı bugün ilk session u yaptık beyler.

İzlenimlerimi aktarayım;
- Yoga hocam çok tatlı, fiziği ve sesi çok güzel. Evlenip, kariyer/çocuk/yoga üçlüsüyle emekliliğe kadar mutlu yaşarız valla
- Yogaya güneş selamıyla başlayıp ölü adam olarak bitiriyoruz.
- Amaç kas yapmak, fit görünmek falan değilmiş. Arkadan müziği bas, temel hareketlerle bağ dokuyu ve omuriliği rahatlat, dinginleş
- Zaman dakikayla değil nefesle ölçüküyor. Hadi bakalım 3 nefes sonra pozisyona girdiğimiz gibi çıkıyoruz.
- Şimdiden her hareketi öğrendik. Çocuk oturuşu, masa, köpek, yılanlı bişeyler..
- Session sonunda masaj yağı sürdü yüzümüze çok güzeldi hint müziğiyle birlikte orgazmik anlar yaşadım. (O yağdan nerde bulurum, bilen paylaşsın pls)

güzel rahatlamış bi his veriyor session bitince. Ben abartıp üstüne 1 saat kardio, 1 saat de squat, bench, shoulder press vs basınca hal kalmadı tabi =)

şimdilik bunlar, nirvanaya emin adımlarla ilerliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...