Mithat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 senko said: abi pati yemez bunlari yarimiz gunun yarisini 4chan de geciren insanlariz MasterHapLo said: neymişki bu Red said: biri bana bu mal şeylerin ne işe yaradığını söylesin sdfs yav said: ne bu abi allaşkına biri açıklasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Somon said: Bugün fingerbox aldım, eminönünde bir seyyar satıcıda gördüm bayadır arıyordum efsane güzel var mı başka kullanan https://www.google.com.tr/search?q=finger+box&tbm=isch&tbs=simg:CAQSYxphCxCo1NgEGgQIBQgLDAsQsIynCBo4CjYIARIQgQXmBaIHoQezB6AHrAerBxog5W8GamewZpaTlp10p_1-Xx5ySRvYd1mRfmBVXrwejUbIMCxCOrv4IGgoKCAgBEgSOeuPeDA&sa=X&ei=KzycUq-aEpD_yAP3ooDYCA&ved=0CCQQ2A4oAQ&biw=1366&bih=649 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Z86V_ICUCD4 bundan istiyordum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mithat he, iyi ki biliyosun ne olduğunu kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 gittim öğrendim sonra ne olduğunu sadece ne olduğunu kendim araştırmaya tenezül etmek istememiştim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi ben konuyu açarken herkes biliyodur diye açtım zaten yoksa niye fingerbox yapayım gider a5 kağıdı koyarım bilenlerin çogulukta oldugunu bildigimden bilmeyenleri yeriz diye açtımda çok az kişi trendi yakaladı gerisi yemeyiz biz bunları dedi zaten amaç bilenleri yemek degil ki bilenlerle bilmeyenleri yemekti neyse hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ne sokuyoruz buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 getir kutunu ben gosterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 kutu kutu pense arkadaşım şükrü arkasını dönse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar