Lyv Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 3 Aralık Salon IKSV’de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ben gidemiyom siz gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ben ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 kutulari dolmus, gidemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 sali gunune denk gelmesi biraz sacma olmus ama yine de gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 neden salon iksv? nası bi konsept yani bu gidilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Aceip bir müzik. Beyendim. Da hiç konser grubu değil sanki. Sahnesi yoktur yani bi serdar ortaç bi arto falan olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 mevlut gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar