Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazır Shard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:D:D:D ;)

* ıslık çalarak Xcrack'in dediklerini düşünür *

Biz bu gibi laflara KAPAK mı diyorduk? :D[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim?
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness
Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...

[Bu mesaj Rotweiler tarafından 20 Aralık 2004 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sizleri toptan siyaset meydanına göndermek lazım .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Mesaj tarihi:

Haklısın ya , insanlar forumlara neden post atarlar ki , konuşmak için sadece siyaset meydanı yeterli.

Fikir söylemek , tartışmak , vb şeyler forumlarda yapılır mı canım ne kadar ayıp ...

Forumların amacı nedir acaba ?? (bkz: forumların amacı)

[signature][hline]to the victory...

Mesaj tarihi:
Kardeş bak ben edit konsundan bahsettim Övme muhabetiyle alakası yok Adamın Edit yapmdıgını soylemeye çalışıyorum ama Türk insanı işte nasıl istiyosa Öyle anlıyo "Nato Kafa NAto Mermer" Daha ne diyim...
Mesaj tarihi:
Türk insanı ile ilgisini anlayamadım. Duyuyorsunuz abilerinizden türk böle türk şöyle sonra her şeyi türklüğe atıyorsunuz ayıp.

Türklük değil insan geninde olan bişi nasıl isterse öyle anlar insan , olay senin istemediğin şekilde anlamasına mahal vermemektir.

Sen adamı burda süferdir , kraldır , edit yapmaz , muhteşem script yazar , diyip sonra kankamdır yazarsan biz de böyle anlarız kusura bakma .[signature][hline]to the victory...
Mesaj tarihi:
vallaha simonare olsun doruk olsun ikisiylede iyi anlasırım konusurum ve tek bir şey soyliyecem o staffı öldürme scp ti simonare ile benim açtıgım serverda vardı ilk geri kalan olayları bilmiyorum arionda bende stafftım ama cok üst düzey olmadıgından oranın perde arkasını bilmiyorum
Mesaj tarihi:
said:
ksk_smoke, 20 Aralık 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Kardeş bak ben edit konsundan bahsettim Övme muhabetiyle alakası yok Adamın Edit yapmdıgını soylemeye çalışıyorum ama Türk insanı işte nasıl istiyosa Öyle anlıyo "Nato Kafa NAto Mermer" Daha ne diyim...

Sen avrupalımısın lol :D
Yazdığın yazıyı bidaha okusana,adam şöyledir böyledir bab the king'dir demişsin.Ha öyledir yada değildir beni ilgilendirmez ama yazış tarzın anlatmaktan öte ÖVMEK.[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?

[Bu mesaj Korax tarafından 20 Aralık 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ksk_smoke sen kimsin kardeşim? ayrıca ne gibi bir hak buluyorsun kendinde kapanmış konuyu tekrar açarak? simonareyle biz konuşup anlaştık eskisi gibi, sana ne düşüyor? ha illa anlatayım mı senin ne gibi bir insan olup neler yaptığını/yaptırdığını? sus otur sana laf söylemek düşmez.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya ne sacma konu ne uzatiyorsunuz adam yazmis iste konu yu saptirip duruyorsunuz.Her acilan konuyla dalga gecmekten baska yapicak isiniz yok mu???[signature][hline]Helarus/Nereghal Catviezel....

Nereghal

AhmadRashad, 20 Eylül 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
Tommy Corte yi cok duydum.... Hakkında ki bir cok sey enteresan ve ilnginc tanıyanınız varmı ? Bahsedermisiniz ?

Mesaj tarihi:
Yalnız karşılığında B@b beni gm yap B@b edit plzzz[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz
Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz.
dedim.
Mesaj tarihi:
Xharloan ne zırvalıosun kendi kendine be benim alakam yok hazır shard falan ben server açmak durumunda olsaydım bütün scp leri kendim yazar kendim uraşırdım buraya daha üye olduğumdan beri hiç böle saçma topic açmadım kendi kendine konuşma[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz
Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz.
dedim.
Mesaj tarihi:
said:
ksk_smoke, 20 Aralık 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
Neymişim/naptırmsın acıkla baklım çen yapma

simonare de bunu biliyor suha diye bir oyuncumuz vardı. istersen seni kendisiyle karşı karşıya getirebilirim, bu arkadaş seni britain bankanın orada öldürdüğünde tesadüfen ben de orada vardım ve bir-iki hakaretinden sonra tam jaile atacakken sen göreceksin sözünün arkasına düştüm ve yarım saat içinde bu adamın şifresinin birisi tarafından "aptal" olarak değiştirildiğini gördüm. bunun üzerine eski şifre kayıtlarından bakarak eskisiyle değiştirdim o kullanıcının şifresini ve seninkini de "bidahayaparsanaffetmem" yazdım. fakat yine senin charını oyunda gördüm. bunu nasıl açıklayacaksın hadi account sisteminin hatası diyeceğim ki o sıra sunucuya reset atmayı düşünüyorduk ve üyeliği / üyelik sistemini devre dışı bırakmıştık. hadi açıkla bakalım bunu. bu olayı simonare de biliyor kimin, ha bu olayı kimin yaptığını bilmiyorum ama yaptıran sensin, msnde benimle iyi geçinmeye çalışan birisini burada bana ikiyüzlülük yaparken görmek ilginç tabii[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...