Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Elimde kendi yaptığım web sitesi. üyelik sistemi vb herşeyiyle hazır kaliteli bir server var ilgilenenlere...
Neron Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 yeni moda bu :)s[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi [i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm [i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez ! UOGame.Net Exile UO Player
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Git ilan sitelerinde yaz bunu. Ha olur da burada isteyen biri olursa ona özel mesaj atarsın[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 UO emulatör bölümü burası bende hazırladığım shard ı söyledim konuyu saptırmayın isteyen özel mesaj atar
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 İlan1: Yeni yazdığım scripti şu fiyata satıyorum isteyen özel mesaj atsın İlan2: Süslü client hazırladım isteyen özel mesaj atsın İlan3: Shard sitesi hazırladım isteyen özel mesaj atsın . . .[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ;Burasıda ilan forumu sayılır siz değil miydiniz server açtığınızda server açtım www.xxx.xxx diye mesaj yollayan. Lütfen daha fazla uzatmayın.
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Sahibinden az kullanılmış 2004 model Sphere,içinde sigara bile içilmedi,çok temiz. Burası Scriptsharing,Sphere satma,pazarlama bölümü değil arkadaşım.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Verilen Server reklamları,İnsanların oynayabilecek server bulması için,Serverı satın alması için değil. Sen tam anlamıyla pazarlamaya girmişsin,hemde fake accountla.Hem konu yanlış yerde,madem açacaksın pazar alanlarına aç,ticarete giriyo çünkü yaptığın.Scriptsharing,paylaşmak için,sen için satıyosun.Nekadar alakası var? Hala pişkin pişkin insanlara cevap veriyosun ve burada uzatmaması gereken kişi sensin.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? [Bu mesaj Korax tarafından 19 Aralık 2004 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ben satmak için açmadım host u olup açmak isteyen birisi varsa verebilirim.
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Oyüzden fake account, Böyle bi anlatım tarzı.Demişmisin acaba "hostu olan varsa verebilirim" diye.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
simonare Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Hepinize yazıklar olsun b.kunuzla kavga ediyorsunuz başka hiçbirşey demiyorum. The New Paticik KickBoxing Form.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ]
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Forumumuzun adı son günlerde ne isimler alıyor..[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
simonare Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Birzamanlar paticik dediğinizde türkiyenin en iyi script sharing formu akla gelirdi. ama son zamanlarda nedense paticik = kaga diye akla geliyor. Belkide suçu biraz kendinizde aramalısınız. Sözüm herkese değil belirli bir kitleye. Gerçi bunları söylemekte bir sonuç getirmeyecek zamanında söyleyen söylemiş. değişen bişey yok Yeni gelen 1-2 kişide son zamanların dalgacı ve kavgacı geleneğini bozmayıp nasıl bulduysa öyle götürüyor. Tebrik etmek lazım. forumun aldığı isimden şikayetçi olmamanız lazım çünkü forumu yaratan bizlersek bozanda bizleriz. Kendinize bunu sorun tabi sorabilirseniz.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ]
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Algılamada bi problem var heralde, Uyarmayıda kavga olarak görüyosunuz.Bırakalım,sharing bölümünde fake accountlarla sphere satımı devam etsin.Kimileride laf etmiş olabilmek için araya atlasın.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? [Bu mesaj Korax tarafından 19 Aralık 2004 16:15 tarihinde değiştirilmiştir]
simonare Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Korax, 19 Aralık 2004 16:14 tarihinde demiş ki: sphere satımı devam etsin. allahtan adam veriyorum demiş. onuda geçtim genelde bir kavga ortamı var burda. ben genel konuşuyorum. ha genel olarak sen dersen ki herşey hoş kavga yok. ben görüyorum kimse birbirine laf atmıyor agresif ortam yok. ozaman sana diyecek lafım yok[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] [Bu mesaj simonare tarafından 19 Aralık 2004 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 tamam o zaman kimse tepki göstermesin ipini koparan gelsin zaten bozuldu daha çok bozulsun. biz bu forumu seviyoruz ve koruyoruz. bu gibi olayların olmaması için de davet etme yöntemiyle yeni üyelik açılabilmesi ve davet edenin de sorumluluk taşıması sistemini sonuna kadar savunuyorum bu forum için. elbet olmayacak ancak gereksiz kişiler dışlanmadığı takdirde görüldüğü üzere virüs gibi çoğalıyorlar. siz ise bu kişileri savunuyor ve onlara güç veriyorsunuz[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 çevir kazı yanmasın misali ilk geldiğindeki yazısı hiç de öyle değildi ayrıca ne olursa olsun böyle bir topic açması anlamsız madem kullanılsın işe yarasın istiyor paticik/scripts bölümüne veya istediği herhangi benzer yere göndersin aynı nebula ocak paketi gibi. bu konunun anlamı var mı[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -DoruK- tarafından 19 Aralık 2004 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
simonare Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Bu kişilerin forumdan ayıklanması için adminler bir varlık göstermiyor ki. Forumun düzeninin sağlanması üyelere değil modlara ve adminlere kalmış bişeydir. Ben üyelerin mod gibi davranıp kişileri dışlamalarına karşıyım. bu ancak forum'un seviyesini küçültür. Niye derseniz çünkü bu tip davranışlar herzaman agrefisiteye ve kavgaya açık bir forum haline gelmesine sebep oluyor. Modun amacı => forum kurallarının uygulanmasını zorunlu kılmak ve bizlere yardımcı olmak Adminlerin amacı => bir şekilde üye alımlarına kısıtlama getirmek veyahutta admin onayı ile uye almak. uye ise yardımlaşma formunu rahatça kullanır. hangisi mevcut?[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ]
Albert Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: -DoruK-, 19 Aralık 2004 16:24 tarihinde demiş ki: tamam o zaman kimse tepki göstermesin ipini koparan gelsin zaten bozuldu daha çok bozulsun. biz bu forumu seviyoruz ve koruyoruz. Korumak; belkide paticik forumlarini ilk defa acan insanlardan biriyle dalga gecerek, azarlayarak, girdigine pi$man ederek olacak i$ degildir. Bende bunu genel olarak soyluyorum. Adamin teki bir$ey soruyor (ciddi olarak), altina 50 tane yorum, 50 tane de dalga gecen kendini bilmez post atmi$. Thread'in hepsini bir okuyorsunuz toplam 100 cevaptan 1 tanesi adamin sorusunun cevabi degil. Bende paticik uo emulatorler kismini takip eden biriyim, adam efendi gibi sorusunu sormus, biliyorsam cevap veririm, bilmiyorsam post atmam, ha tartisma veya gorus belirtmekle ilgili olur o ayri. Belirttigimiz goru$ler lutfen kar$imizdakini kirici nitelikte olmasin, sonucta burda bilgi payla$imi yapiliyor.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Herşeyi devletten bekleme[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ben dalga mı geçtim? kırıcı birşey mi söyledim? simo eğer eskisi gibi özel mesaj yoluyla millete rica edip kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsan yuh diyorum sana. eğer benimle bir sorunum varsa aç msn i söyle. gerçi bu sefer böyle birşey yaptığını sanmıyorum ama math dan bu yorumu görünce şaşırdım. bu bir tepki yanlış anlamayın[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
simonare Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: -DoruK-, 19 Aralık 2004 14:59 tarihinde demiş ki: İlan1: Yeni yazdığım scripti şu fiyata satıyorum isteyen özel mesaj atsın İlan2: Süslü client hazırladım isteyen özel mesaj atsın İlan3: Shard sitesi hazırladım isteyen özel mesaj atsın . . . Senden mi bekliyelim yani. Ohoo bu şekilde olacaksa beklememek daha iyi. Sen bu şekilde konuşarak karşındakini nekadar aşağıladığının farkındasın heralde. Post kas sen ancak onu yaparsın zaten. Millete laf söyle. Merak ediyorum nekadar zamandır bu forumlardasın. Sayın Temsilci. Neyse ben kendimi burada sınırlıyorum ve konuya başka cevap vermiyorum. Nasıl olsa anlamayan yine anlamıyor. Herzaman olduğ gibi hiçbirşey değişmiyor. seni severdim fakat sanırım yanlış karar vermişim. Bunu nasıl çaldığını hatırladınmı said: [FUNCTION Simonare] // FUNCTION dorukbaba if (strmatch('','simonare')) || (strmatch ==>simonare yerine dorukbaba ('','monarchy')) NEWITEM bicici ACT.CONT ACT.TARGET @0481 Kim Demis Olmez? endif [ITEMDEF bicici] ID=i_memory TYPE=t_eq_script ON=@Create timer=1 attr=attr_invis | Attr_decay equip ON=@Timer REMOVE RETURN 1 on=@targon_ground return 1 on=@targon_item return 1 on=@targon_char if !(strmatch('','simonare')) //dorukbaba src.targ.newitem 03709 src.targ.act.color 0b56 src.targ.sound 0207 src.targ.act.p src.targ.act.timer 2 src.targ.act.attr attr_decay src.targ.events -e_qchar src.targ.invul 0 src.targ.kill src.targ.newitem i_equipper src.targ.act.cont src.targ.act.timer 1 return 1 else src.sms Scripted By Simonare Yane Okadarda Olsun :P // Dorukbaba endif return 1 [itemdef i_equipper] name olmesin adamcagiz weight 0 id i_gold type t_eq_script layer layer_special on=create attr=attr_invis|attr_decay equip return 1 on=@equip timer=1 unequip return 1 On=@UnEquip try src.events +e_qchar try src.invul 1 return 1 On=@Timer remove return 1 1 hafta gittim gelene kadar editledin. Bukadar iyisin ki neye yardım ediyorsun. neyse kendimi aştım sayende. saol[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ]
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 www.ultima-strike.com illa reklam ettirecen dimi bu sitede vardı ve ben de koydum kapişş? bir buna bak öyle konuş istersen aldığımın zaman mailim çalınmıştı daha sonra gimmy jimmy benzeri isimlerle takıldım bunu yeni aldım simo sen sadece kendini tatmik isteyen birisin insanlardan scriptleri alıyorsun bir iki scriptle birleştiriyorsun sonra o scriptin aynısını başka yerde görünce senden önce gören insana saldırıyorsun. sen insan mısın? bu foruma ettiğin lafları herkes gördü. 3 günlük bile olsam senden daha fazla hakkım var.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 kalamayacağım sen daha hakaret et geldiğimde cevap veririm ben sana[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar